Status message

This event has expired.

Бали - Пътуване за сърцето

Bali

Where

Nikolay Gogol 18, Bali ID

Type of Event

  • Retreat

Yoga Styles

Levels

When

Mar 25 to
Apr 6
2019
00:00 amto00:00 am

Price

$1,000

Full Description

Бали, Островът на Боговете, с древни паметници и храмове, девствените златни плажове и кристална чиста вода, природни забележителности, джунглата. Ще преживеем заедно романтиката на острова, приказка и експлозия от цветове, аромати на цветя, звуци и вибрацията на свещените места. Всеки миг на острова е вълшебство, което трябва да се преживее.
Това пътуване ще е различно. Ще бъдем там по време на Bali Spirit festival, който събира осъзнати хора от цял свят. Ще се потопим за няколко дни във вдъхновяващи практики от йога традициите, медитации, танци, музика, концерти, различни ателиета и арт пространства

26 март – 31 март: 6 нощувки в Ubud, съчетани с посещение на фестивала, еднодневна екскурзия с до Tampak Siring - Holy water temple, Tegalalang - оризовите тераси, вулкана Агунг, Pura Besakih – Храмът майка, разходки до всички забележителности в Убуд.

1 април - 5 април: 5 нощувки в рая на северното крайбрежие на Бали, Пемутeран. Ще се радваме на живота и играта на слънцето с водата, ще притихваме замаяни от отблясъците на залеза върху пясъка. Денят е наш, за йога, за разходки, за медитации,екскурзии по желание.

Пакетна цена за един човек при двойно настаняване:
• За група до 10 човека: 1000 USD + 700 EUR (цена двупосочни самолетни билети София-Бали-София с включени летищни такси)
• За група от 11-16 човека: 905 USD + 700 EUR (цена двупосочни самолетни билети София-Бали-София с включени летищни такси)

Крайни срокове за записване и плащане:
• До 1 Ноември 2018 година с внасяне на депозит 500 USD