Status message

This event has expired.

108 Solhilsner

Har du lyst til at prøve den gamle yogatradition med at lave 108 solhilsner for at rense krop og sjæl og fejre forårssolhvervet, så har du chancen nu!

Lørdag den 26/3 fra 9.30-11 er der solhilsen-event, hvor vi laver de 108 solhilsner.
Kom og bliv en del af denne helt særlige oplevelse.

Where

Fitness World - Brønderslev4318829
Peder Møllers Plads 1, Brønderslev Nordjylland, DK

Type of Event

  • General Event

Yoga Styles

Levels

When

Mar 26
2016
09:30 amto11:00 am

Price

100 kr.

Full Description

Om at lave 108 solhilsner
Måske tænker du, at det lyder enormt hårdt at lave så mange solhilsner på en gang, og det er da også en udfordring. Men det er langt fra en umulig opgave, selv om det ikke kan udelukkes, du får lidt sved på panden ;)
Solhilsnerne laves så de følger vejrtrækningen, og derfor kan det blive en næsten meditativ oplevelse at gentage dem så mange gange.

Hvorfor 108?
Inden for hinduisme, og dermed også yoga, er 108 et "magisk" tal. Helt tilbage til den Vediske kultur, har man betragtet tallet 108 som symbol på helhed og universet. Det forbinder solen, månen og jorden, i det afstanden mellem disse er 108 X deres respektive diameter. Der findes 108 hellige yoga-steder i Indien, hvor man mener, stillingerne enten stammer fra eller er blevet givet videre første gang, ligesom kroppen har 108 energipunkter.
Der findes et væld af andre referencer til dette "magiske tal", og et af dem er de 108 solhilsner.
Inden for den traditionelle yoga menes det, at det renser krop og sjæl at lave dem, og yogaudøvere opfordres derfor til at lave dem mindst én gang om året - og gerne i forbindelse med forårs-jævndøgnet.
Derfor har du nu mulighed for at deltage på dette event, hvor vi laver de traditionelle 108 solhilsner i forbindelse med påsken, lørdag d. 26/3.

Så har du lyst til at prøve denne særlige yogatradition på din egen krop, så skynd dig at melde dig til eventet.

(Tilmelding via FW-app eller hjemmeside)