Status message

This event has expired.

Absolute beginners - start to yoga

Introductie hatha yoga: een cyclus van 10 lessen

Wil je graag met yoga beginnen? Ben je op zoek naar een kwaliteitsvolle initiatiecursus? Schrijf dan meteen in voor de introductie hatha yoga van Mangala, die start op maandag 20 januari 2014.

Where

Zaal Sint Antonius120052
Léon Schreursvest 33, Heverlee Vlaams-Brabant, BE 3001
Location Map

Type of Event

  • Course

Yoga Styles

Levels

When

Jan 20 to
Mar 31
2014
13:45 pmto15:00 pm

Op maandagavond Beginnersreeks van 10 lessen van 20.45 u tot 22 uur. Leer de basis van hatha yoga en beleef je innerlijke rust. Een goede inleiding tot de hatha yoga, daarna kun je aansluiten bij de wekelijkse groepen.

Price

100 €

Full Description

Tijdens de 10 lessen van deze initiatiecursus leer je gaandeweg een aantal basishoudingen en ademhalingstechnieken. Na de reeks kun je op een verantwoorde manier in en uit de houdingen komen en ken je de variaties die voor jouw lichaam het meest geschikt zijn. Je hebt ook ervaren hoe yoga je kan helpen je kracht en flexibiliteit te vergroten én hoe je weer in contact kan komen met je innerlijke rust.

Elke les bestaat uit verschillende yogahoudingen (asana’s), ademhalingsoefeningen (pranayama) en relaxatie (savasana). Je krijgt daarbij ook uitleg over de achtergronden van yoga.
Hatha yoga is geschikt voor alle leeftijden. Docente Miriam van Gilse geeft les op een rustige, meditatieve manier, met aandacht voor lichaamsbewustzijn.

Na deze reeks kun je, als je dat wenst, aansluiten bij een van de wekelijkse groepen in Heverlee, Wilsele, Korbeek-Lo of Bierbeek.