Status message

This event has expired.

Ancient Yoga Flows @ Yogathon

940330222723061/

Where

Palatul Universul Events5798501
Actor Ion Brezoianu 23-25, Bucuresti Bucuresti, RO

Type of Event

  • Course

Yoga Styles

Levels

When

Apr 2
2016
16:00 pmto17:30 pm

inscrierile la clase se vor face PE LOC, in ziua evenimentului astfel:

* participantii pot obtine bilete la clasa sau clasele alese incepand cu ora 7:30am sambata 2 aprilie
* biletele se pot obtine si in pauzele dintre clase (pauzele au 30 de minute)
* fiecare clasa are un numar limitat de locuri (mentionat in programul de mai jos)

Price

$10

O singura clasa: 40 lei
Acces la toate clasele (6): 120 lei

Full Description

Pana acum nici 50 de ani omenirea era in continuare preocupata sa redescopere izvoarele yoga, vorbind aici in special de practici si metode din yoga post-clasica – ce avea o anumita atentie spre corp si deblocarea intregului potential al acestuia, influenta alchimiei pentru a intineri, revigora corpul si prelungi viata.

Aceasta sesiune se va focaliza in a aminti si prezenta din acele practici dinamice ce au precedat chiar si Salutarile Soarelui (lui P. Jois expuse acum 150 de ani). Unele din acestea contin nume urmate de Namaskar (Salutari) sau Shakti facand apel la energizarea prin miscare – flow, alte Series fiind mai des intalnite in unele retete terapeutice. Vor fi observabile atat aspectele brute, eficacitatea si puterea detoxifianta a lor cat si altele mai subtile in functie de capacitatea, practica si sensibiltatea fiecaruia. Vei vedea ce a reusit sa functioneze mii de ani – impartasita doar cu cei care o puteau pastra neschimbata, ca asteapta in continuare sa fie re-descoperita.

Avand inclusiv aceste arome de dinamism, vom calatori, vibrand, spre izvoare de energie – experiente noi, metode vechi, acum, aici, fii prezent!