Status message

This event has expired.

Art of Breathing Workshop

Deze praktische workshop geeft u een directe ervaring van geestelijke helderheid en rust: u leert plezierige en eenvoudig toepasbare ademtechnieken aan die u in korte tijd diepe ontspanning geven en de energieniveaus in uw lichaam verhogen. Daarnaast krijgt u verhelderende inzichten en nieuwe oplossingen aangereikt over hoe u een duurzaam gezond en gelukkig leven kunt leiden.

Where

Pieterstraat 2, Alkmaar NL 1811 LW

Type of Event

  • Workshop

Yoga Styles

Levels

When

Nov 23
2014
04:00 amto06:00 am

Price

20 €

€17,50 members

Full Description

Geluk is nooit morgen, altijd nu. Toch hebben we het ongemerkt zó druk gekregen met het gelukkig willen worden, dat we maar weinig tijd hebben om het nu werkelijk te zijn. Onze geest is steeds bezig en bezet. De meeste medische problemen worden vandaag de dag veroorzaakt of verergert door stress. Een actief leven leiden vraagt om rustmomenten. Hoe dieper we kunnen rusten, des te dynamischer onze activiteit en vitaler ons leven. Door gebruik te maken van specifieke ademtechnieken kunnen we onze geest op een effectieve en simpele manier terugbrengen naar een staat van balans en rust.

Docent Anette: In 2004 had ik last stressklachten. Ik had een druk leven met een baan en huishouden met een partner met een eigen zaak en twee kleine kinderen. Toen zag ik een kleine advertentie over een ademhalingsworkshop van Art of Living. De informatie uit de workshop sprak mij aan en de oefeningen gaven direct diepe ontspanning. Ik dacht gelijk hier wil ik meer van weten en ik ben de cursus gaan doen. Dit betekende voor mij echt een ommezwaai in mijn leven. Sinds die tijd sta ik meer ontspannen in het leven en kijk ik anders tegen de problemen aan die op mijn pad komen. Ik wil dit graag delen met andere mensen vandaar dat ik in 2009 zelf teacher geworden ben.