Status message

This event has expired.

CACAO DANCE CEREMONY

Kakao ceremonija, Intuitivni i ekstatični ples, anahata meditacija, unutrašnje putovanje

Where

Slavonska 16b, Zemun, Belgrade Serbia, RS 11080

Type of Event

  • Community Event

Yoga Styles

Levels

When

Mar 26
2016
18:30 pmto22:30 pm

Price

0 €

Full Description

Ceremonija je osmišljena tako da integriše telo, emocije i
duh, da nas vodi ka srži bića, ali i otvori srce ka drugima. Pre ispijanja napitka ćemo malo da plešemo uz odabranu muziku, koja odgovara ovakvoj vrsti putovanja. Imaćemo i žive instrumente, koji su veoma moćan kanal i pomoć pri dubljem uranjanju u unutrašnji suptilniji svet. Intuitivnim pokretanjem tela dolazi do probijanja unutrašnjih nagomilanih barijera, pri čemu se vraćamo u prirodno stanje, u kome se OSEĆAMO SLOBODNO i lagodno. Dopuštanjem telu da se kreće spontano, bez namere i kontrole, automatski podsećamo sve ćelije da postoji slobodan tok kretanja energije i da smo svi jednako deo prirode, jedne mnogo veće celine. OKEAN.
Slobodna zona u kojoj plovimo iz trenutka u trenutak. Niko nas ne gleda. Otpuštamo sve što je staro i otvaramo se za sledeći trenutak sa radoznalošću.
Kog god da ste uzrasta, pola, zanimanja, miš POZVANI STE DA PLEŠEMO ZAJEDNO NA TOPLOM TALASU KAKAA.

Putovanje u čokoladnu unutrašnjost je putovanje u sećanja kako bi se setili ko smo i šta tražimo ovde. Ovo pamćenje će biti integrisano u svaku celiju našeg postojanja kroz razgovor, igru i ples, aktiviranje našeg senzornog sistema i buđenje unutrašnje svesti.
VREME JE da se osnažimo i da se povežemo sa svojim Božanskom prirodom preko ljubavi Kakaa.

Kakao napitak će nam pripremiti Ivan Nikitović, dugogodišnji istraživač šamanizma, prirodnog načina života i svetih biljaka. Kroz plesni ritam nas vodi Marija Pete, yogina i zaljubljenik u magiju celokupne prirode. Svoje veliko poštovanje prema Majci Prirodi oni su rešili da odaju pozivanjem sve većeg broja ljudi na ovakva LJUBAVNA OKUPLJANJA.