Status message

This event has expired.

Chakrayoga

WORKSHOP
Jämna onsdagar på Noia håller Sara en workshop om chakra och de olika energipunkterna.

Where

Drottninggatan 9, Uppsala SE 753 20
Location Map

Type of Event

  • Teacher Training

Levels

When

Sep 14
2016
18:00 pmto20:00 pm

Våra kroppar består av en massa energipunkter, och de mest kända är de sju chakrapunkterna mellan bäckenbotten och hjässan. Våra liv påverkas av dessa punkter. På kursen lär känna dessa bättre.

Price

$25

Full Description

Välkommen till vår kurs i chakrayoga! Du vet kanske inte vad det är? Det kanske låter spännande? Vi tycker det är väldigt intressant och är så glada över att Sara håller sin kurs hos oss.

Våra kroppar består av en massa energipunkter, och de mest kända är de sju chakrapunkterna mellan bäckenbotten och hjässan. Våra liv påverkas av dessa punkter, och om vi lär känna dessa bättre, kan vi påverka våra liv i större utsträckning.

Under kursen går vi igenom ett Chakra per gång. Under varje pass kommer vi ägna oss åt aktiv självreflektion, meditation och asanas som stimulerar det aktuella Chakrat. Du kommer att få lära känna dig själv och övriga deltagare på ett djupare plan samt få med dig övningar att arbeta vidare med på egen hand.
Du behöver inte ha några förkunskaper om Chakran innan du går kursen. Det är begränsat antal platser, och i mån av plats kan du komma på drop-in.

Pris för hela kursen: 1500 kr
Eventuell drop-in: 250 kr/klass

Varannan onsdag kl.18-20
Datum
14/9
28/9
12/10
26/10
9/11
23/11
7/12

Anmäl dig till