Status message

This event has expired.

Do In 'Je Element' in Vijf lessen verdieping in de Vijf Elementen

Do-In 'Je Element'

In Vijf lessen verdieping in de Vijf Elementen

Where

Pasteurweg 53, Roelofarendsveen Zuid Holland, NL 2371 DW
Location Map

Type of Event

  • Workshop

Yoga Styles

Levels

When

Feb 7 to
Mar 7
2015
16:15 pmto16:15 pm

7, 14, 21, 28 februari en 7 maart van 9.45 tot 12.45

Price

$70

70 euro

Full Description

Do-In Yoga is een vorm van yoga afkomstig uit Japan, de oorsprong is Boeddhistisch en afkomstig vanuit de martiale oosterse sporten en Shiatsu.

De nadruk ligt op de meridianen, de principes van Yin en Yang en de Vijf Elementen. Do-In Yoga bestaat uit meditatie, strekkingen, energie-oefeningen, concentratie-oefeningen en technieken voor zelfmassage. Het is een bewegingsvorm die als doel heeft jezelf te helen, je Ki, levensenergie te laten stromen en zo ook je energetische vermogens te verhogen zoals je intuitie en contact met je Hoger Zelf. De technieken zijn eenvoudig maar krachtig.

Er wordt uitgegaan van de universele en natuurlijke wetten, Do-In Yoga is daarom begrijpelijk in zijn toepassing en heeft direct effect. Regelmatige Oefening van Do-In Yoga geeft merkbare resultaten zoals meer soepelheid, verbeteringen in de stofwisseling, slaappatroon en lichaamsbewustzijn.

In deze serie van 5 lessen leer je iedere les over een Element. Een Element hangt samen met een paar meridianen en deze meridianen zeggen heel veel over jouzelf. Dat is voor iedereen persoonlijk en daarom zeer interessant om te ervaren. Zo leer je op een andere manier naar jezelf te kijken en hoe ook jij deel uit maakt van de natuur en zijn transformaties.

Op beeldende wijze, eenvoudig en zonder verhevenheid krijg je les. Daarom is Do-In Yoga voor iedereen geschikt. Voor iedere leeftijd en ook met ieders mogelijkheden.