Status message

This event has expired.

Dru Yoga Mastclass: opzetten van je eigen home practice

Dru Yoga Masterclass: opzetten van je eigen home pracitce

Where

Poortdijk 34B, IJsselstein NL 3402BS

Type of Event

  • Workshop

Yoga Styles

Levels

When

Feb 15
2015
02:30 amto05:30 am

Price

30 €

Full Description

Speciaal voor diegenen die al (Dru) Yoga lessen volgen en de wens hebben ook thuis regelmatig yoga te beoefenen, is er deze masterclass.
Je leert verschillende yoga-routines van resp. 10, 20 en 30 minuten zodat je – ook als je weinig tijd hebt – thuis yoga kunt doen. Op die manier maak je je practice consistent en kun je voor langere tijd yoga daadwerkelijk in je leven implementeren.

We oefenen 3 uur met tussendoor een kwartier theepauze. Naast het daadwerkelijk leren van de sequenties, gaan we in op de verschillende onderdelen van een goede practice. Ook besteden we aandacht aan wat jou zou kunnen helpen om thuis daadwerkelijk aan de slag te gaan. Tijdens de masterclass is er ruim gelegenheid tot het stellen van vragen.

Het is zeer aan te raden om zelf het boek ‘Dru Yoga, Stilte in beweging’ aan te schaffen en mee te nemen. We zullen namelijk gaan werken met oefeningen uit dit boek. Ook is dit boek van onschatbare waarde als je thuis alleen aan de slag gaat. Het is te koop bij en ook bij de Wijze Kater (Spirituele boekenwinkel in Utrecht). Verder kan het fijn zijn pen en papier mee te nemen om aantekeningen te maken.

De Dru Yoga Masterclass wordt gegeven door Marian Dekker, Dru Yoga en Meditatie docent. Al meer dan 10 jaar begint Marian iedere dag met Dru Yoga. Zij heeft daarmee ruimschoots ervaring in het opzetten en vasthouden (!) van een eigen home practice.

De masterclass wordt twee keer gegeven:
zondag 15 februari van 9.30 tot 12.30 uur
zaterdag 21 februari van 9.30 tot 12.30 uur
in Artemis Yogacentrum, Poortdijk 34B, IJsselstein.

Kosten zijn EUR 30 per persoon. Aanmelden kan via

De aanschaf van het boek is hierbij niet inbegrepen. Houd rekening met een richtprijs van +/- EUR 21,50.

Je bent van harte welkom!