Status message

This event has expired.

Essential Yoga Workshop

In deze workshop delen we onze passie voor yoga en essentiële olie. Op verschillende manieren zullen diverse essentiële oliën gebruikt worden in de workshop om het thema en houdingen te ondersteunen.
In deze dynamische les met heupopeners en vooroverbuigingen cultiveren we compassie en liefdevolle aanwezigheid.

Where

de Studio Bowspring & Yoga
Average: 5.0 of 5 stars

1 Review

Hinthamereinde 17, 's-Hertogenbosch NL 5211 PL

Type of Event

  • Workshop

Yoga Styles

Levels

When

Dec 19
2014
10:00 amto12:00 pm

Price

25 €

Full Description

Compassie- Cultiveer vriendelijkheid

De feestdagen is vaak een tijd waar onze emmertjes zo volgelopen zijn dat er weinig ruimte is voor iets nieuws. Yoga en essentiële olie kunnen een krachtige katalysator zijn om ons emmertje leeg te maken en ruimte te maken om te ontvangen.

In deze dynamische les met heupopeners en vooroverbuigingen worden essentiële oliën passend bij het jaargetij gebruikt om zo ruimte te maken voor de geschenken van het seizoen, inclusief zelfzorg en compassie.

Wierook, Zilverspar en Thym helpen om compassie te cultiveren. De hartverwarmende en kalmerende eigenschappen van wilde sinaasappel in de eindontspanning zal herinneren aan het belang om tijd vrij te maken om op een liefdevolle manier met jezelf te zijn.

" Je hebt de plechtige verplichting om voor jezelf te zorgen, omdat je nooit weet wanneer de wereld jou nodig heeft" - Rabbi Hilllel