Status message

This event has expired.

Flow Yoga opleiding @ Yogavoormensenvannu!!‏

Een 200- urige opleiding volgens de richtlijnen van de Yoga Alliance.

Tijdens deze opleiding leer je alles wat je nodig hebt om een doordachte yogales te maken, geven en te begeleiden. Vaste onderdelen zijn anatomie, methodiek, filosofie en uiteraard een flinke dosis praktijkervaring.

Where

Richterslaan 62, Nieuwegein NL 3431 AK

Type of Event

  • Teacher Training

Yoga Styles

Levels

When

Jan 8 to
Jul 3
2016
20:45 pmto20:45 pm

De 200 uur zijn verdeeld over 13 blokken van 2 dagen; om de week op vrijdag en zondag. Totaal zijn er dus 26 lesdagen en daarnaast nog een tussentijds tentamen en een eindexamen met certificaat.

De opleiding loopt -inclusief examen- van 8 januari t/m 3 juli

Price

2,100 €

Inclusief opleidingsmap, examen en een losse workshop maar exclusief maaltijden en aan te schaffen boeken.

Full Description

Er is plek voor maximaal 12 personen.
Heb je belangstelling of wil je meer weten?

Vraag het Vin of stuur een mail naar

Naast de algemene opleiding tot yoga docent biedt Vin-Von ook drie specialisaties op het gebied van:

- Bedrijfsyoga
- Kinderyoga
- Seniorenyoga

In deze specialisaties verdiep je je in een specifieke doelgroep en de manier waarop yoga doelgericht ingezet kan worden voor deze doelgroep. Dit geeft je de optie om je werkgebied uit te breiden door middel van workshops en lessen aan een van de doelgroepen. Naast de mogelijkheid om na het afronden van de algemene opleiding les te geven in de studio's van Vin-Von, helpen we de docenten die een specialisatie gevolgd hebben ook aan lessen en workshops voor deze doelgroepen. Kijk voor meer informatie op

De specialisaties zijn toegankelijk voor yogadocenten die de algemene lerarenopleiding succesvol afgerond hebben. Docenten van buitenaf kunnen een verkorte opleiding flowyoga volgen bij Vin-Von om vervolgens door te stromen naar een specialisatie. Hierdoor kunnen we vanuit Vin-Von met alle leraren naar buiten toe dezelfde kwaliteitsstandaard neerzetten.

Namasté