Status message

This event has expired.

GIVING YOGA: ένα βιωματικό εργαστήρι αγάπης με οδηγό την YOGA

Yoga εμπνευσμένη απο την διδασκαλία της Vanda Scaravelli (Awakening the Spine) και της Diane Long μαζί σε συνδιασμό με μία συνεδρία από μαλάξεις, πιέσεις και massage.

Where

Lysiou 9 str, Galatsi, Athens, Galatsi GR 11146

Type of Event

  • Workshop

Yoga Styles

Levels

When

May 29
2016
10:30 amto13:30 pm

Κυριακή 29/05, 10:30-13:30. Παρακαλείσθε να προσέλθετε 15΄ νωρίτερα. Η Sthira Sukha Yoga Shala θα είναι ανοιχτή και έτοιμη να σας δεχθεί από τις 10:00.

Price

25 €

Κόστος συμμετοχής: 25€ (δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%)
Για την εξασφάλισή της θέσης είναι απαραίτητη η προκαταβολή 10€ μέχρι και την Τετάρτη 25/05/2016.
**θα δωθούν σημειώσεις
Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων.
Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Full Description

Σας προσκαλούμε στο εργαστήρι “GIVING YOGA: ένα βιωματικό εργαστήρι αγάπης με οδηγό την YOGA”.

Σε αυτό το εργαστήρι θα έχουμε την ευκαιρία να βιώσουμε ένα μάθημα Yoga εμπνευσμένο απο την διαισθητική διδασκαλία της Vanda Scaravelli (Awakening the Spine) και της Diane Long μαζί με μία συνεδρία από μαλάξεις, πιέσεις και massage. Σε αυτόν τον δημιουργικό συνδιασμό Yoga και συμπληρωματικών θεραπειών πρόκειται να μας καθοδηγήσει η Εμμανουέλα Μάστορη, δασκάλα yoga και εναλλακτική θεραπεύτρια.

*****Το συγκεκριμένο εργαστήρι ΔΕΝ έχει απαιτήσεις αντοχής, ευλυγισίας ή οποιασδήποτε εμπειρίας με την yoga.
Οι αρχάριοι είναι ευπρόσδεκτοι!

Η Εμμανουέλα μας προσκαλεί να δουλέψουμε ολιστικά και ενορατικά με το σώμα και τον νου μέσα από ασκήσεις Yoga με εσωτερική σωματική κατεύθυνση. Στη συνέχεια, με πολύ απλό και εύληπτο τρόπο θα μας διδάξει τεχνικές χαλαρωτικού massage, όπου θα βρεθούμε στην ευχάριστη θέση να δεχθούμε αλλά και να προσφέρουμε σε κάποιον από τους συνασκούμενούς μας μια αλληλουχία από απλές, ήπιες και χαλαρωτικές μαλάξεις με την μορφή συνεδρίας massage.

Το συγκεκριμένο εργαστήρι αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να μάθουμε μερικές απλές αλλά πολύ αποτελεσματικές τεχνικές τις οποίες μπορούμε να εφαρμόσουμε* στα οικεία και αγαπημένα μας πρόσωπα έτσι ώστε καταφέρουμε να τους ανακουφίσουμε από πόνους καθώς και από μϋικές και ψυχικές εντάσεις οι οποίες συσσωρεύονται από την έντονη, γεμάτη προκλήσεις καθημερινότητα.

*Θα δωθούν σημειώσεις με τις τεχνικές

Ετοιμασθείτε:
να εισπράξετε αλλά και να μεταδώσετε μια βαθειά, απελευθερωτική και χαλαρωτική εμπειρία.

Εργαλεία μας:ο διαλογιστικός νους,
η ενσυναίσθηση,
η διαισθητική αντίληψη
το σταθερό και ήρεμο άγγιγμα,
η διάθεσή για προσφορά,
η καλλιέργεια της δεκτικότητας

Πρόκειται να καλλιεργήσουμε και να μοιρασθούμε παρέα με τα μέλη της ομάδας μια ατμόσφαιρα εσωτερικής γαλήνης και ευφορίας όπως αυτήν που βιώνουμε μετά απο ένα μάθημα yoga εστιασμένο στην χαλάρωση.

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων.
Απαραίτητη η κράτηση θέσης.
Κόστος συμμετοχής: 25€ (δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%)
Για την εξασφάλισή της θέσης είναι απαραίτητη η προκαταβολή 10€ μέχρι και την Τετάρτη 25/05/2016
email: /> #!Giving-Yoga/c19
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια:

Η Εμμανουέλα Μάστορη, υπεύθυνη του Κέντρου Γιόγκα και Ρεφλεξολογίας "Shanti" γεννήθηκε το 1975, μεγάλωσε στην Αθήνα και είναι μητέρα δύο παιδιών.

Το 1999 ξεκίνησε την άσκησή της στις τεχνικές διαλογισμού του Osho και στην Υoga (Ηatha Υoga ,Υoga Νidra στο σύστημα Satyananda και Ashtanga Vinyasa Yoga).

Το 2000 μυήθηκε στον 1ο βαθμό reiki και στην συνέχεια στον 2ο από τον Fokke Brink, μαθητή της Phyllis Lei Furumoto. Από τότε έχει παρακολουθήσει επανειλημμένως reiki symbols calligraphy workshops και Zen calligraphy workshops στα οποία συμμετέχει και ως μεταφράστρια.

Το 2001 ξεκίνησε την μαθητεία της στην Ayurveda και το Αγιουρβέδικο μασάζ στην Πούνα της Ινδίας. Σε διάρκεια τριών ετών συνέχισε την εκπαίδευσή της και έκανε πρακτική υπό καθοδήγηση σε Αγιουρβεδικές κλινικές στην Πούνα και στην Μποπάλ. Εκτός από την Ινδία η εκπαίδευσή της στις θεραπευτικές τεχνικές και το μασάζ έλαβε χώρα στην Ταϊλάνδη, το Νεπάλ, το Ικόνιο, το Μεξικό, την Ιρλανδία και την Γερμανία.

Έχει εκπαιδευτεί στο Ηχομασάζ και στην Ηχοθεραπεία για ομάδες σύμφωνα με την μέθοδο του Peter Hess. Mετά από τον πρώτο κύκλο σεμιναρίων στο Lumi Lumi Massage, το 2006 εκπαιδεύτηκε στο Kahuna Bodywork από την Ηο"οkahi στο Μόναχο. Είναι πιστοποιημένη ρεφλεξολόγος σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα (απόφοιτος του κέντρου Ρεφλεξολογίας και Έρευνας) και δασκάλα Γιόγκα 400 ώρων, πιστοποιημένη από το International Yoga Alliance (Hatha Yoga στο σύστημα του Λωτού με την Λίντα Καπετάνιου). Παράλληλα έχει κάνει εκπαίδευση στην Yoga Nidra στο Satyanandashram Hellas, εκπαίδευση δασκάλων στο σύστημα Vinyasa Flow της Shiva Rea και στην Γιόγκα για παιδιά στο Rainbow Yoga for kids.

Tρέφει βαθιά εκτίμηση και ευγνωμοσύνη για την Γιόγκα και τις συμπληρωματικές θεραπείες και γι'αυτό συνεχίζει πάντα να ασκείται και να μαθητεύει με την Αλεξάνδρα Σωτηροπούλου και την Diane Long σε έναν υπέροχο τρόπο άσκησης της Γιόγκα, εμπνευσμένο από την Vanda Scaravelli.