Status message

This event has expired.

Handlezen met Ellen Duim

Ellen Duim is de bekendste handlezeres van ons land, bekend uit bladen als Happinez en Yogamagazine en regelmatig aanwezig op spirituele festivals. Ze heeft een praktijk waarin zij consulten, opleidingen en teamsessies verzorgt. In september 2013 is haar eerste boek "Het Handleesboek" verschenen.

Where

Westersingel 2F, leeuwarden NL 8913CK

Type of Event

  • Workshop

Yoga Styles

Levels

When

Jan 31
2015
03:00 amto10:00 am

Price

$105

Full Description

Handen kennen geen maskers en vertellen geen sprookjes. Zij geven op een praktische manier antwoord op vragen over werk, relaties, kwaliteiten, talenten en blokkades. Ze laten je zien waar je ‘roeping” in dit leven ligt en welke angsten hierbij in de weg staan.

Ellen vertelt je wat jouw handen over jou zeggen en leert je nauwkeuriger naar de handen van anderen te kijken.

In deze ééndaagse workshop leer je op een speelse, maar serieuze manier de beginselen van het handlezen.
Je werkt met een afdruk van de eigen handen, zodat je aan het einde van de workshop niet alleen meer van het handlezen, maar ook van jezelf te weten bent gekomen. We kijken naar de handvormen, de belangrijkste lijnen in de hand, de stand van de vingers en de huidpatronen.
Uiteraard sluiten we de dag af met een korte persoonlijke handleessessie. Je krijgt de workshop op papier mee, zodat je alles nog eens rustig na kunt lezen en wellicht een blik in de handen van vrienden en bekenden kunt werpen.