Status message

This event has expired.

Happy Spirit: unieke ervaring van Yin yoga met live harp muziek

Luister naar de klanken van de harp
en voel de rust in je hart”

Een unieke muzikale yoga-ervaring die voor de ultieme balans tussen lichaam en geest zorgt – of je nu geoefend yogi bent, of voor het eerst op de mat staat.

Website

Where

Happy Spirit Days8075075
Binnenweg 7, Blaricum NL

Type of Event

  • Festival

Yoga Styles

Levels

When

Jun 22
2019
14:45 pmto15:45 pm

De live harp muziek in combinatie met yin yoga zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Dé ultieme balans tussen lichaam en geest – of je nu geoefend yogi bent, of voor het eerst op de mat staat.

Price

59 €

Full Description

Laura Lotti & Nanda Lofvers
Laura Lotti is een getalenteerd en gepassioneerd harpist die al speelt vanaf haar jeugd. Ze heeft onlangs haar eigen album uitgebracht en veel ervaring in het combineren van harpspelen als begeleiding van yoga-oefeningen.
Nanda Lofvers is een bedreven yogadocente die les geeft in Hilversum, Blaricum, Laren, Bussum en Loenen. Samen bieden ze een unieke workshop voor zowel beginners als gevorderden.

Yin yoga met harp
Live muziek en Yin Yoga is een unieke combinatie die ontzettend snel aan populariteit wint. Wie het een keer heeft meegemaakt begrijpt heel goed waarom: de klanken versterken het effect van de houdingen en maken de ervaring nog intenser. Tijdens deze workshop van een uur zorgt de harp met haar zachte, typerende klank voor een zeer rustgevend en helend effect. Harpiste Laura Lotti roept met haar sprookjesachtige muziek innerlijke rust, warmte en mooie gevoelens op. Yin yogadocente Nanda Lofvers begeleidt je tegelijkertijd met haar unieke warme stem door de verschillende asana’s. Deze muzikale yoga-ervaring zorgt voor ultieme balans tussen lichaam en geest – of je nu geoefend yogi bent, of voor het eerst op de mat staat.