Status message

This event has expired.

Heerlijk........strand yoga

Hallo Lieve mensen Vele van jullie hebben ooit eens kennisgemaakt van Hara-O-Yoga of hebben er van gehoord of volgen nu de klassen ervan. Er is een zomer stop maar om te voelen dat je verbonden met je lijf, te genieten van de energie en ruimte in je lichaam.

Where

strandslag 107838193
duivelandstraat, The Hague NL

Type of Event

  • Workshop

Yoga Styles

When

Aug 17 to
Aug 18
2017
18:15 pmto19:45 pm

heerlijk

Price

12 €

Full Description

Hallo Lieve mensen Vele van jullie hebben ooit eens kennisgemaakt van Hara-O-Yoga of hebben er van gehoord of volgen nu de klassen ervan. Er is een zomer stop maar om te voelen dat je verbonden met je lijf, te genieten van de energie en ruimte in je lichaam, bied ik drie extra lessen aan in deze zomer op het strand waar je alle ruimte in de buitenlucht kunt ervaren, van de zee en het zand. Neem een handdoek of kleed mee of op te oefenen en je na de duik in de zee af te drogen. Water of thee wanneer je daar behoefte aan hebt en je lunch pakketje als je dat lekker op het strand wilt opeten, dan kun je er een dagje uit van maken. Mocht je vrienden, buren of anderszins mensen die wel eens een Hara-O-Yoga les willen meemaken op het strand………

Datum:
• woensdag 12 juli om 10.30 uur
• zaterdag 5 augustus om 10.30 uur
• donderdag 17 augustus in de avond om 18.15 uur

Plaats:
eindpunt lijn 12, Duivelandsestraat Den Haag,
We zullen ook in tweetallen werken zodat de stretching dieper in de spieren gevoeld kan worden en de stress losgelaten kan worden.

Meenemen: doek om yoga op te doen, iets voor je hoofd voor de felle zon. Zeker iets warms voor bij de meditaite

Het is toegankelijk voor een ieder en juist leuk om met je vrienden en/of je familie te komen, omdat we ook in tweetallen werken, even zo goed als je alleen komt is heerlijk.