Status message

This event has expired.

HOT YOGA

De voordelen van bewegen in een warme ruimte zijn groot. Je zult merken dat je makkelijker in een houding kan komen. De warmte zet je er toe aan om langzaam en rustig te ademen. Het detox effect wordt bespoedigd door de warmte: je gaat zweten. Je huid wordt egaler en zachter. En de kers op de taart is dat je je na de les springlevend en helder voelt. Je voelt je gereinigd en dat ben je ook.

Where

Koestraat 24, Zwolle NL 8011NL

Type of Event

  • General Event

Yoga Styles

Levels

When

Oct 25
2014
03:00 amto04:15 am

Price

15 €

12,50 voor leden van Yoga You

Full Description

We verwarmen de ruimte tot circa 35 graden. Dit is een aangename warmte waar goed in te werken valt. In ruim een uur passeren er allerlei verschillende asana (yogahoudingen). Je aandacht is naar binnen gericht, naar je adem en adembeweging. Je volgt je eigen proces met aandacht en vanuit vriendelijkheid. Elke les zal een eigen karakter hebben, met elke keer verschillende asana.

Er wordt hier flink gezweet en het is een pittige les. Ook ideaal als je wat pondjes kwijt zou willen. Zorg er voor dat je voor die tijd voldoende gehydrateerd bent. Eet ook zeker 1 uur niet meer voor de sessie en als je dat doet, eet iets licht verteerbaars en niet te veel. Je gaat daar anders last van krijgen in de les.

Klik hier om je op te geven voor de sessies (nog 11 plekken vrij)

Wanneer? 25 oktober, 1 november, 8 november, 13 december van 10:00 tot 11:15

Waar? Koestraat 24 in de binnenstad van Zwolle

Kosten? €15,00 per sessie (€12,50 voor leden) alle 4 sessie's €56,00 (€46 voor leden)

Voor wie geschikt? Voor iedereen die van een uitdaging houdt. Ook als je een paar pondjes kwijt wil is Hot Yoga een prima ondersteuning in dit proces. Het geeft een reinigende werking op je lichaam, zeker met de combinerende werking van de oefeningen. Het is voor jong en oud, dik en dun, stram en lenig.

Wat neem ik mee? Een eigen Yogamat, dit om hygiënische redenen aangezien er over het algemeen rijkelijk wordt gezweet. Wil je een mat huren kan dit voor €5,00 ( schoonmaakkosten). Ook zijn er goede kwaliteitsmatten te koop bij Yoga You voor €30,00. Verder neem je mee een flesje water, een handdoek, White Gold voor de glijders onder ons, verkrijgbaar bij de Bever, vrijetijdswinkel Assendorperstraat), eventueel je blokken ter ondersteuning of iets anders wat je ter ondersteuning mee wil nemen. Wij raden het aan om voor een optimale ontspanning gebruik te maken van de props (yoga artikelen die ondersteuning geven) die Yoga You heeft. Door je lichaam te ondersteunen, is het lichaam nog beter in staat te ontspannen. Neem 2 handdoeken mee naar de les (50x100) als je gebruik wil maken van onze props (ter bescherming) of neem je eigen props mee (kussentje, blokken etc). Yoga You heeft ook Yogablokken in de verkoop. Flesje water.

Wat trek ik aan? Een korte broek of legging met t-shirt of topje. Daar overheen een joggingpak of iets dergelijks