Status message

This event has expired.

Inner Beauty

We nemen vaak te weinig tijd voor onszelf. Plan op 21 mei eens een dagje voor jezelf en kom naar Inner Beauty! Tijdens deze dag krijg je drie workshops en een heerlijke lunch aangeboden, zodat je kunt ervaren wat beweging, ontspanning, ademhaling en goede voeding met je doen. Aan het eind van het event ga je geïnspireerd, energiek en ontspannen naa

Where

Offemweg 85, Noordwijk NL 2201 HC

Type of Event

  • Workshop

Levels

When

May 21
2016
09:45 amto14:00 pm

Price

45 €

Full Description

Wat kun je verwachten?

Ontspanning:
Adem- en bewegingstherapeut Lieke de Bes neemt je mee naar buiten waar we in de frisse lucht gaan ervaren welke ontspanningsoefeningen tijdens het bewegen ons kunnen opladen. Ook krijg je advies over oefeningen gericht op de ademhaling die kunnen helpen bij overmatige spanning in rug, nek en schouders.

voedingsadvies:
Voedingscoach Isabelle Groenstege van My Foodstyle helpt je je innerlijke drijfveren voor nieuwe eetgewoontes te verkennen. Ze geeft advies over gezonde voeding. Vervolgens inspireren we elkaar met ideeën voor het toepassen van de voedingsadviezen in je dagelijks leven. Na de bijeenkomst kun je gezonder eten op manieren die passen bij jouw waarden en levensstijl.

Yoga:
Yoga geeft je tools om te gebruiken in je dagelijks leven zoals een betere lichaamshouding of spanning te verminderen door ademoefeningen. Yoga- en meditatiedocente Esther Augustinus wil je vertrouwd maken met de basis technieken van yoga en zo flexibiliteit, kracht en rust creëren in lichaam en geest.