Status message

This event has expired.

INTRO WORKSHOP HOLISTISCHE MASSAGE & LICHAAMSWERK

Een dag om te ervaren wat massage volgens de unieke Yomabe methode inhoudt en wat elke Module voor jou kan betekenen.

Where

Achterhaven 35, Rotterdam NL 3024 RB

Type of Event

  • Workshop

Yoga Styles

When

Sep 28
2019
12:00 pmto18:00 pm

Zaterdag 28 september van 12.00 tot 18.00.

Price

85 €

Full Description

De Intro workshop neemt je mee in de Yomabe Methode en laat je proeven wat de Opleiding inhoud. We gaan heerlijk aan de slag met massage en lichaamswerk.

De Opleiding Holistische Massage & Lichaamswerk methode Yomabe is een opleiding van 18 maanden en bestaat uit 3 Modules. Elke module kun je ook los of in iedere combinatie volgen. De modules ondersteunen en vullen elkaar aan.

Ik werk met maximaal 10 deelnemers per groep. Dit waarborgt de persoonlijke aandacht voor elke cursist en dat ieder het optimale uit de opleiding kan halen.

Voor wie?

Als je een diepere verbinding met jezelf en de ander wil aangaan
Wie wil leren masseren en een massage praktijk wil opzetten
De ervaren masseur, lichaamswerker en -therapeut die haar/zijn praktijk wil verdiepen en uitbreiden
Yogadocenten welke persoonlijke begeleiding en yoga therapie willen aanbieden

Wat maakt deze opleiding anders?

De opleiding holistische massage is er op gericht dat jij een massage of behandeling kan geven welke jouw klant dient. Dat je leert duiden: wat is gewenst en wat is nodig.

De nadruk ligt naast theorie, techniek en juiste toepassing op de persoonlijke ontwikkeling van de masseur volgens de unieke Yomabe methode.

De ervaring van de krachtige drie eenheid stem, lichaam en verbinding. Het leren luisteren naar je lichaam, je behoeften en je verlangen. Voor een masseur is het noodzakelijk transparant èn zichtbaar te zijn. Dit kan alleen door je grenzen te kennen en de verantwoording te nemen. Zo creëer je een veilige bedding voor jezelf en de ander.

Daarnaast ontwikkel je een diep begrip wat massage lichamelijk, emotioneel en energetisch inhoudt en kan betekenen. Zodat jij een effectieve behandelaar kan worden.
De opleiding is onder begeleiding van Connie van Dam.