Status message

This event has expired.

Introductieprogramma in yoga

Where

Vinkenstraat 36a. First and second floor, Zaandam NL 1506 CM

Type of Event

  • Workshop

Yoga Styles

Levels

When

Dec 20
2014
03:00 amto05:00 am

We raden je aan om ons introductieprogramma te volgen, zodat je een bewuste start maakt met yoga en je zeker weet dat je de lesvorm en docent kiest die bij je passen.

We bieden je een introductieles van 2 uur en 1 maand onbeperkt yogalessen voor € 50. Dit programma is speciaal opgezet om nieuwe yogaleerlingen niet alleen vertrouwd te maken met de basistechnieken van yoga, maar ook om flexibiliteit, kracht, rust en harmonie te creëren in lichaam en geest. Daarbij komen de ademhaling, meditatie en de belangrijkste bewegingen aan bod, zodat je goed voorbereid kunt deelnemen aan de yogalessen die je na deze introductie kunt kiezen. Daarna kan je binnen 30 dagen onbeperkt yogalessen volgen. Yogadreams biedt een ruime keuze aan yogalessen; elke dag van de week, in verschillende yogastijlen en gegeven door verschillende docenten.

Programma van de Introductieles

Wat is yoga?
Basis ademhalingstechnieken.
Warming-ups en zonnegroeten.
Staande houdingen om kracht en evenwicht op te bouwen.
Achteroverbuigingen om de beweeglijkheid van de ruggengraat te vergroten en energie op te wekken.
Zittende houdingen, zoals vooroverbuigingen voor flexibiliteit en rust.
Rustgevende eindhoudingen voor ontspanningen de juiste houding voor meditatie.

De Introductieles wordt gegeven door Myrna van Kemenade of een andere docent van Yogadreams.

De onbeperkt vervolglessen

Je bent vrij in je keuze van deze vervolglessen uit het aanbod van Yogadreams. Wij raden je echter aan om nog niet deel te nemen aan de lessen voor gevorderden. Probeer de verschillende lesvormen van het rooster uit, om zo de stijl en de docent te vinden die aansluit bij jouw specifieke behoefte en voorkeur.

Price

50 €

We bieden je een introductieles van 2 uur en 1 maand onbeperkt yogalessen voor € 50. Zit je al bij ons op les, maar heb je deze basis eigenlijk gemist? Dan kun je ook meedoen met de 2 uur sessie, voor € 15,- . Wil je niet deelnemen aan het startprogramma dan kun je altijd langskomen voor een proefles.

Je zit niet vast aan een dag of tijd, dus je kunt elke les van het rooster meedoen (proefles €15,- of 3 proeflessen voor € 25,- 30 dagen geldig).