Status message

This event has expired.

JAARTRAINING CHAKRA DANCE E-MOTION

Een reis door verlangen

Chakra dance E-MoTioN is een persoonlijke reis naar je diepere verlangens en behoeften. De E-MoTioN start met een vraag, een beweging, een impuls, een

Where

Achterhaven 35, Rotterdam NL 3024 RB

Type of Event

  • Course

Yoga Styles

When

Sep 19 to
Apr 17
2018 - 2019
18:30 pmto21:00 pm

8 workshops
Start 19 september
Elke derde woensdag van de maand
Van 18.30 - 21.00

Price

395 €

Full Description

Jaartraining Chakra dance E-MoTioN

Chakra dance E-MoTioN is de ontmoeting tussen Chakra dance, stemwerk, yoga en meditatie. Een uniek concept voor persoonlijke groei, ontspanning en plezier.
Voor wie?

Iedereen die de verbinding met zichzelf en het leven verder wilt ontwikkelen
Professionals zoals lichaamswerkers, therapeuten, coaches, masseurs, dans- en yogadocenten

Motivatie

Chakra dance E-MoTioN is een persoonlijke reis door vergeten gebieden en diepe verlangens. De E-MoTioN start met een vraag, een beweging, een impuls, een geluid. Welke je leidt naar diepere lagen. Gewoonte patronen, oordeel en bewuste of onbewuste verboden, opgelegd of aangeleerd en niet meer dienend, worden zichtbaar. Verborgen behoeften en lang vergeten verlangens komen naar boven. Via natuurlijke impulsen, gevoelens en geluiden leidt dit naar nieuwe bewegingen, vragen en verlangens. Een nieuwe dans wordt geboren.

Deze training vraagt om de bereidheid en de inzet om deze processen aan te gaan als groep en individueel.
Begeleiding

Chakra dance E-MoTioN is onder begeleiding en ontwikkeld door Connie van Dam. Gevormd door de ontmoeting tussen chakra dance, stemwerk, yoga en meditatie. Geboren uit 20+ jaar ervaring persoonlijk en holistisch lichaamswerk.

“Ik ben in mijn begeleiding ondersteunend, zorgvuldig, direct en waar nodig uitdagend. Ik werk met de dynamiek van de groep en intuïtief.”
Vind je het leuk om deel te nemen?

Stuur dan je aanmelding met korte motivatie of vragen naar Connie. Een intake gesprek kan ook. Dit kan telefonisch of in de yoga studio.

Wat gaan we doen?
Reis door de zeven chakra’s

Chakra dance E-MoTioN is een reis door de wereld van de zeven energie centra van ons lichaam. Door middel van dans, beweging, klank, adem, yoga en meditatie.
8 workshops – 4 fasen

Iedere workshop exploreren we een Chakra. De laatste workshop sluiten we af met een reis door alle Chakra’s. Het lichaamswerk is dan ook elke keer anders en passend bij de levensenergie behorend bij een Chakra.

We starten meestal met een geleide meditatie om je bewust te worden van de levenskwaliteiten van de Chakra. We verbinden hieraan een vraag, welke we elke keer op een ander manier uitwerken.
Vervolgens gaan we de Chakra dance E-MoTioN beginnen. Een reis door dans, beweging, adem, klank en yoga. Je komt meer in je lichaam en gaat langzaamaan uit je hoofd.
Dan gaan we via partner- of groepswerk verder met transformatief lichaamswerk en stemwerk. Met stem, geluid en resonantie bereik je diepere lagen van jezelf. Zoals emoties, lang vergeten verlangens en blokkades in je lichaam. Je ervaart hoe deze gebieden weer gaan stromen en tot leven komen. Ofwel: je voelt los, natuurlijk en vol leven.
Daarna gaan we geleidelijk over naar de fase van reflectie en integratie. Het observeren van de uitwerking. Aan het einde komt de vraagstelling terug op een dieper niveau. Deze breng je tot expressie in een creatieve vorm. Dit kan zijn verwoorden, verbeelden of visualisatie. Dit ondersteunt je de de komende maand in contact te blijven met je verlangens, dromen en behoeften.

We sluiten altijd af in een cirkel. De verantwoording en het vertrouwen dat het proces gezamenlijk wordt gedragen. Deze verbinding is een belangrijk onderdeel om je veilig, gehoord en gezien te voelen.

Wat brengt Chakra dance E-MoTioN je?

Ontlaadt je lichaam van spanning
Laat je energie en emoties weer stromen
Opent je spontaniteit en creativiteit
Brengt je helemaal in je lijf
Je voelt je verbonden… met jezelf en het leven

Levenslust

Tijdens de Chakra dance E-MoTioN wordt overbodige controle langzaam los gelaten. Je bewegingen worden losser, natuurlijk en spontaan. Je danst je ware natuur. Hierdoor ervaar je meer verbinding. Met jezelf en alles om je heen.