Status message

This event has expired.

Lounge and art

LOUNGE AND ART
MEDITACIJA BOJAMA I OBLIKOM
Devet dizajna za unutarnji mir

Na ovom lounge i art druženju meditirati ćemo na devet energija i to upotrebom karakterističnih boja i oblika

Where

Virovitica, Virovitica HR

Type of Event

  • Workshop

Yoga Styles

Levels

When

Jan 18
2020
16:00 pmto19:00 pm

Price

56 €

Full Description

LOUNGE AND ART
MEDITACIJA BOJAMA I OBLIKOM
Devet dizajna za unutarnji mir

Na ovom lounge i art druženju meditirati ćemo na devet energija i to upotrebom karakterističnih boja i oblika koje rezoniraju s konkretnim energijama i uzorcima ponašanja u našem umu. Koristeći boje, kist te arhetipski predložak na platnu, u ugodnoj ćemo atmosferi, uz meditativnu glazbu, pomno uroniti i poraditi na odabranom području:

1. samopouzdanje, hrabrost i dinamičnost
2. vitalnost, svrha, snaga, izdržljivost i jasnoća
3. komunikativnost i intelekt
4. rast, razvoj i intuitivnost
5. kreativnost i zadovoljstvo
6. organiziranost, disciplina i pročišćenje
7. suosjećanje, brižnost i emotivnost
8. individualnost i jedinstvenost vlastitog bića
9. duhovnost, mudrost i znanje

Svatko od sudionika odabrat će jedno od devet ponuđenih područja te će na radionici dobiti sredstvo za rad i individualno vodstvo i savjetovanje tokom rada. Radit ćemo s kvalitetnim akrilnim bojama na platnu i svatko će svoj uradak ponijeti kući.

Za sudjelovanje na radionici nije potrebno posjedovati nikakvo slikarsko iskustvo ili umjetnički dar, jer baš kao što nismo svi profesionalni ili talentirani kuhari, svaki dan kuhamo kako bismo osnažili svoje tijelo, na ovoj ćemo radionici slikati kako bismo osnažili i resetirali naš um i duh te u njih prizvali kvalitete na kojima želimo poraditi, kojima težimo i koje su nam potrebne kako bismo unaprijediti život, poslovanje, duhovni život, odnos prema okolini, samima sebi itd.

Cijena radionice iznosi 150kn, za djecu (od 12g. 120kn) a akontacija iznosi 50kn. Prijave su potrebne kako bi se osiguralo dovoljno materijala za rad (akrilnih boja, kistova, platna) te kako bi se individualizirala platna na kojem će sudionici raditi i s uplatom akontacije prijave su otvorene do četvrtka 16.01. kako bi za pripremu svih materijala bilo dovoljno vremena.