Status message

This event has expired.

Meditatieve Yoga en wandelen in Drenthe, 27-29 maart 2015

Dit weekend combineert meditatie en aandachtige yogalessen met ontspannen wandelen en buiten zijn. Stilte en rust met de gezelligheid van een kleine groep (max. 8) en lekker vegetarisch eten. We verblijven in het voorhuis van groepsaccommodatie Meeuwenveen.

Where

Meeuwenveenweg 1-3, Havelte NL 7971 PK

Type of Event

  • Retreat

Yoga Styles

When

Mar 27 to
Mar 29
2015
09:00 amto10:30 am

Last minute kans door afmelding!

Price

275 €

Nu voor 200 euro

Full Description

Dit weekend combineert meditatie en aandachtige yogalessen met ontspannen wandelen en buiten zijn. Stilte en rust met de gezelligheid van een kleine groep (max. 8) en lekker vegetarisch eten. We verblijven in het voorhuis van groepsaccommodatie Meeuwenveen.

Kosten: €275 (Vroegboek korting: €250 voor 31 januari)

Inbegrepen: Meditatie en yogalessen, begeleide wandelingen, 2 overnachtingen (tweepersoonskamers); thuisgemaakte vegetarische maaltijden.
Opgave en vragen:

Het programma
Het programma begint op vrijdag middag met thee om 16.00 uur gevolgd door een yogales voor het avondeten. Het programma op zaterdag en zondag ziet er zo uit:
7.30 Ochtend meditatie & hatha yoga
8.45 Ontbijt
10.00 -11.30 Yogales en reflectie/ toelichting
12.30 Lunch
Smiddags wandelen 14.00 -16.00
Zaterdag
16.30 – 18.00 Yoga
18.30 Borrel en daarna diner
21.30 Avond meditatie
Op zondag wordt het weekend na de wandeling gesloten met een yogales, gevolgd door thee met lekkers voor het vertrek rond 17.30.

Praktisch
* Je kunt je eigen lakenset en handdoek meenemen, of je kan ze huren voor resp. €6,50 en €2,50.
* Wie met OV komt kan op station Steenwijk opgehaald worden.

Deelnemers over het yoga-wandelweekend van oktober 2014

“Ik wil jullie nogmaals bedanken voor dit heerlijke weekend. Het heeft mij zo goed gedaan. Heb veel rust gekregen in Als jullie weer z'on weekend organiseren (hopelijk dit jaar) dan wil ik zeker van de partij zijn en Jan natuurlijk ook.” (José)

“Nogmaals bedankt voor het fijne weekend, ook de voortreffelijke vegetarische maaltijden die zo subliem en goed verzorgd waren. Het was een heel fijn weekend. Ik heb er een goed gevoel aan over gehouden. Een grote glimlach op mijn gezicht, een fijn gevoel in mijn mind, een rustige ademhaling, een sterke energie heb ik de afgelopen week met mij meegedragen. Ik sta steviger, voel mij
Ik heb bij regelmaat last van evenwichtsstoornissen. Het viel mij vrij snel op dat ik door de balansoefeningen hier geen last meer van heb. Ik hoop dit alles lang vast te kunnen houden.

Ik ben heel enthousiast om weer te komen als jullie een yogaweekend organiseren” (Martine)

“De yoga en meditatie hebben mij de rust gebracht waar ik naar op zoek ben. Tevens geeft het mij de kracht om door te gaan met mijn leven na het overlijden van mijn zoon. Ik merk ook dat mijn nachtrust is verbeterd. Wat mij betreft is een yoga-(wandel)weekend voor herhaling vatbaar.” (Marga)

“Was super fijn weekend!” Jaqulien op Facebook