Status message

This event has expired.

met je voeten en billen in het zand

Waar kun je beter yoga beoefenen dan in de stilte en schoonheid van de duinen, met af en toe de roep van een meeuw

Where

de duinen van het zuiderstrand7378575
laan van poot, Den Haag NL

Type of Event

  • Workshop

Yoga Styles

Levels

When

Aug 28
2016
10:30 amto16:30 pm

inclusive lunch served

Price

89 €

incl een heerlijke lunch verzorgd door een meester kok

Full Description

Zin in lekker bewegen? Buiten, in verbinding met jouw natuur en de natuur om je heen bewust worden van je levenskracht. Kom adem happen, in de stilte zijn en je lijf ervaren.

Vanuit de twee verschillende disciplines Hara O yoga en Okido yoga nemen Marjanne en Anneke je mee op reis. Van speels en dynamisch tot meditatief en stil, met aandacht (leren) luisteren naar je lichaam, naar wat je nodig hebt en wat je beweegt. Voel hoe je lichaam jou beweegt, je adem door je stroomt. Je energie en adem jou in beweging zet.

De workshop bestaat uit 2 delen.
Met je voeten op de grond, in verbinding met jezelf, de ander en de natuur. Zodat je in je kracht komt, in je hara, in het midden van jezelf. Door te lopen: alleen, samen, met al je zintuigen open.
In het tweede deel werken we dynamisch aan versterking van het lichaam om daarna tot rust te komen (in ons hoofd) in de meditatie.

We eten een lichte voedzame veganistische lunch. Je krijgt alle smaken en kleuren op je bord en verschillende texturen in je mond. Mindfull eten, een yogaoefening op zich.

Neem zelf een kleed(je) mee en trek kleding aan waarin je je comfortabel voelt, neem voldoende water mee en bij zon, iets voor op je hoofd.