Status message

This event has expired.

Mind & Body Detox Weekend

Un weekend altfel, o alternativa sanatoasa pentru sfarsiturile de saptamana obositoare cu petreceri si zgomot, mancare nesanatoasa, alcool si activitati daunatoare.

Gazdele celor 3 zile, Darius Moldovan, Alexandra Geosanu si Cobuz C Cosmin.

Where

Activ Parc6267101
Sat Negresti, nr 669, Negresti Neamt, RO 617157

Type of Event

  • Retreat

Yoga Styles

Levels

When

May 6 to
May 8
2016
14:00 pmto17:00 pm

Price

135 €

Full Description

Un weekend altfel, o alternativa sanatoasa pentru sfarsiturile de saptamana obositoare cu petreceri si zgomot, mancare nesanatoasa, alcool si activitati daunatoare.

Gazdele celor 3 zile, Darius Moldovan, Alexandra Geosanu si Cobuz C Cosmin.

Va fi un weekend in care vom trece peste obsesia fizica de a slabi si de arata bine, peste obsesia dietelor fara rezultate si peste sabloanele dupa care traim fiecare zi . Vom trece dincolo de conflictele din mintea noastra si din exterior. Vom incerca sa intelegem care este radacina conflictelor interioare si care este sursa deciziilor luate inconstient.

Ne vom experimenta corpul, mintea si emotiile, asa cum sunt. Fara ambalaje stralucitoare, fara trenduri, fara aparente si fara falsitate. Practic ne vom experimenta pe noi, ne vom conecta cu noi, prin intermediul naturii si a respiratiei.

In cele 3 zile, de vineri pana duminica, vom incerca sa ne aducem simturile si atentia catre interior. Catre respiratie, corp, minte si emotii, prin tehnici de respiratie, Yoga, mancare organica, natura si multa liniste.

Ziua de vineri va fi dedicata informatiilor legate de partea emotionala si mentala, nutritie Ayurvedica, tipologii de corp-Prakriti, respiratie si o clasa de Yoga.

Sambata ne vom trezi dis de dimineata, ne vom incepe ziua cu o clasa de Ashtanga Yoga, iar pe tot parcursul zilei vom incerca sa mentinem linistea cat mai mult, fara a comunica cu mediul exterior, teacherii, rudele sau colegii.
Vor fi diferite activitati, tehnici de respiratie si clase de Yoga Nidra, o tehnica care ne va ajuta sa ajungem in locul emotiilor reprimate si sa le scoatem la suprafata.
Terminam ziua cu o clasa de Hatha Yoga.

Duminica, vom incepe ziua cu tehnici de respiratie, vom continua cu o clasa de Ashtanga Yoga si vom termina cu o mini recapitulare a Retreat-ului.

Cele 3 zile, vor fi fara acces la internet si fara telefon mobil.

In pretul final, vor fi incluse:
- cazare
- 3 mese pe zi
- suport educational si clase

Activ Parc Negresti este un parc de aventura de aproximativ 4 hectare, care se afla la aproximativ 10 km de orasul Piatra-Neamt, cu un scoring de 8.8 pe
Locatia, ne va oferi contact cu natura. Nu doar prin activitatile pe care le vom desfasura doar in aer liber, ci si prin alimentele care vor veni din ferma proprie, fara pamant cu pesticide sau ingrasaminte chimice si de la animale crescute cu grija.

Mai multe detalii, in curand.

Andra Geosanu - 0733413153
Cobuz C Cosmin - 0747504351