Status message

This event has expired.

Mindfulness voor Mantelzorgers

Gezondheidszorgcoach biedt de MBSR training aan voor informele zorgverleners van de gemeenten Huizen, Blaricum, Eemnes en Laren. Dit is in samenwerking met de gemeente HBEL.
Vanuit eigen kracht te zorgen voor jezelf en bewust te zijn van eigen welbevinden, behoeften en energiebalans, hoe doe je dat?

Where

BALA YOGA
Average: 5.0 of 5 stars

1 Review

Trompstraat 1, Huizen NL 1271 SX
Location Map

Type of Event

  • Course

Yoga Styles

Levels

When

Sep 15
2016
19:00 pmto21:30 pm

15 en 22 en 29 sept. 6 - 13- 27 okt. 3-10 nov. de avond en op 29 okt. stiltemiddag

Price

50 €

Eenmalige bijdrage voor de hele cursus!

Full Description

Gezondheidszorgcoach biedt de MBSR training aan voor informele zorgverleners van de gemeenten Huizen, Blaricum, Eemnes en Laren. Dit is in samenwerking met de gemeente HBEL.

Vanuit eigen kracht te zorgen voor jezelf en bewust te zijn van eigen welbevinden, behoeften en energiebalans, hoe doe je dat? Om daarmee aan de slag te gaan is de MBSR training een zeer geschikte training om inzicht en bewustwording te ervaren in uw eigen manier van omgaan met bijvoorbeeld stress, vermoeidheid en zorgen voor een ander. Balans in leven, werk en zorg is uiteindelijk het doel.

Aanmelding graag telefonisch bij de gemeente HBEL via Maatschappelijke Zaken (WMO loket). Tijdens een kort gesprek geeft u aan belangstelling te hebben voor de MBSR training. U kunt daarin aangeven wat u denkt te bereiken met de training. Een voorbeeld daarin is; beter om leren gaan met stress of te leren rekening houden met u eigen behoeften- grenzen en energiebalans. Daarna kunt u zich aanmelden bij Gezondheidszorgcoach. U bent van harte welkom vooraf informatie in te winnen over de MBSR training.