Status message

This event has expired.

Ontmoet de Godin in jezelf

Een 8 daagse retreat waarin ruimte is voor jou in alle zachtheid en met aandacht voor jezelf.
Acht dagen waarin je (verder) kennis mag maken met jouw vrouwelijke energie en haar vele facetten en je jezelf verder mag ontplooien en ontvouwen.

Where

Gezirat El Bayrat west bank, Luxor KN, EG

Type of Event

  • Retreat

Yoga Styles

Levels

When

Mar 7 to
Mar 14
2020
15:00 pmto14:00 pm

Elke ochtend starten we met easy yoga & meditatie

Price

878 €

Full Description

Ontmoet de Godin in jezelf: de liefdevolle, beschermende en helende energie van Isis, de vreugdevolle, klankvolle, sensuele energie van Hathor en de scheppende, daadkrachtige vuurkracht van Sechmet.

Je mag achterover leunen, ontvangen en tot rust komen.

Deze Goddes Retreat is als een hoorn van overvloed gevuld met heerlijk verwen activiteiten om tot een diepere ontspanning te komen, reflexie en transformatie en om (weer/dieper) in contact te komen met de Godin in jezelf:

Ontmoet de kwaliteiten van Isis, Hathor en Sechmet

door , reading/healing, meditatie, easy (hatha) yoga, workshop buikdansen, klanken, bezoek tempels van de drie Godinnen met tempelrituelen en sacred annointments en een ontmoeting met Egyptische vrouwen.

Yoga
In de ochtend beginnen we met een zachte easy yogales om op een rustige manier ons lichaam en onszelf wakker te maken. De yogales heel goed geschikt voor beginners, zelfs al heb je nog niet eerder yogalessen gevolgd. Het is een zachte en rustige vorm van yoga en de asana’s (houdingen/bewegingen) worden aangepast aan de fysieke mogelijkheden van de deelnemers.
De asana’s zijn voornamelijk afkomstig uit de Hatha yoga, gecombineerd met Yinn-, Mindfulness en Egyptian Yoga.

Massage
Laat je heerlijk verwennen door een full body ontspanningsmassage met heerlijk geurende essentiële oliën! Een Goddes retreat is niet compleet zonder een massage!
Een ultiem verwen moment voor jezelf, waarbij alle spanningen in je lichaam en je hoofd moeiteloos wegvloeien en je van top tot teen weer opgeladen wordt. Je mag je helemaal ‘the goddess’ voelen en je hoeft alleen maar ontvangen.
Voor elke deelnemer is deze massage van 60 min. fullbody bij het totaalpakket voor de reis inbegrepen.

Meet the Goddesses
Tijdens deze 8 daagse retreat maak je kennis met de energetische kwaliteiten van de drie bekendste Godinnen van Egypte: Hathor, Isis en Sechmet.

Drie godinnen die allemaal een andere kwaliteit hebben van de Ene, complementair zijn aan elkaar en elkaar aanvullen. Zij vertegenwoordigen de kernkwaliteiten die wij allemaal als vrouw binnen is ons dragen en waarbij de ene kwaliteit op momenten meer op de voorgrond staat dan de ander.

Drie prachtige godinnen die in jou aanwezig zijn en via meditaties, klank, (buik)dans, eenvoudige massage, essentiële oliën, tekenen gaan we met elk van hen kennis maken en mag je haar ontmoeten in een veilige sfeer.

Eten/drinken
Het retreat wordt aangeboden als een all inclusive: een ontbijt, lunch en een vegetarische maaltijd per dag en onbeperkt drinken* en fruit.