Status message

This event has expired.

Ontstress en Relax - VOLZET!

Deze workshop heeft twee doelen: simpele technieken aanleren om stress de baas te blijven èn je een zondag bieden waarin je eens helemaal voor jezelf zorgt!

Where

Weligerveld 2, Pellenberg (Leuven) BE 3212
Location Map

Type of Event

  • Workshop

Yoga Styles

When

Jan 22
2017
09:00 amto17:00 pm

Price

85 €

Full Description

Stress is een staat van langdurige mentale spanning. Een gezonde portie druk is goed en kan zelfs positief zijn voor je welzijn.
Maar soms wordt de voltage teveel en word je erdoor opgeslokt en leeggebrand. De spanning verandert in overspanning.
Deze Kundalini Yoga-workshop biedt je eenvoudige handvaten om tot rust te komen. Natuurlijke, maar heel specifieke en werkzame methoden om zelf je stress te hanteren en te voorkomen. Ook als er veel stoom op de ketel is.
Deze workshop heeft twee doelen: simpele technieken aanleren om stress de baas te blijven èn je een zondag bieden waarin je eens helemaal voor jezelf zorgt.
Via ademhalingsoefeningen, Kundalini Yoga-sets en specifieke meditaties krijg je grip op je eigen spanning, leer je je grenzen aanvoelen en ontdek je hoe je diep kan ontspannen. Ook de yogische kijk op stress en burnout komt aan bod zoals voeding, energiemanagement, slapen,…
De workshop is open voor iedereen, ook als je nog geen Kundalini Yoga-ervaring hebt en zeker ook als je nog nooit yoga hebt gedaan.
Lichter en meer ontspannen de donkere dagen in, met een tasje vol tools om goed voor jezelf te zorgen (en dus ook voor anderen).

Wᴀᴛ ᴅᴇᴇʟɴᴇᴍᴇʀs ᴢᴇɢɢᴇɴ

- "Zeer interessante dag waarvan ik veel heb opgestoken. Toen ik gisterenavond in bad zat bedacht ik dat ik dankbaar ben omdat ik yoga volg nu. Dank je wel voor de teachings, ik ben heel blij dat het me zo goed ligt"
- "Het was een hele fijne workshop en ik heb er erg van balans tussen theorie, inspanning en ontspanning zat heel goed. Ook de grootte v/d groep was ideaal en ik vond het echt een hele leerrijke en deugddoende ervaring. Smaakt naar meer!"
- "Ik voelde me nadien erg rustig, ontspannen. Ik vond de opbouw goed, actievere oefeningen in de voormiddag en in de namiddag rustiger; ook aan de begeleidende info heb ik veel aan gehad"
- "Bedankt voor de zalige zondag! De lange meditaties in de namiddag hebben vooral mijn mind en ego gechallenged."
- "Heel veel opgestoken, meegenomen en al toegepast. Heel waardevol, en ik heb het gevoel dat ik nu inderdaad ‘een valies vol advies’ heb waar ik mee verder kan. Ik was zo rustig toen ik thuiskwam, mogen mannen ook komen?

Leraar

De workshop wordt begeleid door Sangeeta Kaur.
Sangeeta heeft 10 jaar ervaring met yoga, waarvan 6 jaar Kundalini Yoga. Zij is certified Kundalini Teacher level 1 en erkend psycholoog. Sangeeta volgde en volgt continue bijscholing en opleiding, geeft Kundalini Yoga-les volgens de leer van Yogi Bhajan en individuele begeleiding in Tienen en L’Ecluse. Ze geeft ook businessyoga in bedrijven en woont met man, drie kinderen en kater Willy Wonka in Waals-Brabant.

Inschrijven

Het aantal plaatsen is beperkt.
Het lesgeld voor deze workshop is 85 €. Dit bedrag wordt aan de leraar betaald.
Je bijdrage voor lunch, thee en snacks (fruit, noten en huisgemaakte versnaperingen) is 20 €, dit wordt cash ter plaatse geregeld met Ingrid, die voor ons heerlijk vegetarisch kookt.
Om in te schrijven, stuur een mailtje naar Je krijgt dan verdere instructies.
Is het betalen van het lesgeld moeilijk voor jou? Contacteer me dan, er is altijd een oplossing.
Je inschrijving is definitief na betaling van het lesgeld via bankoverschrijving.
Voor verdere vragen, mail gerust

Data & Praktisch

22 januari 2017, van 9 u tot 17.00 u: Je kan inschrijven
Plaats: Villa Varia, gelegen in de mooie natuur in Pellenberg, bij Leuven.
Adres: Weligerveld 2, 3212 Pellenberg
“We are not inside. We are absent. We have just to feel, to exist. We do not cultivate tranquility. There is no space, no stress-free zone. You do not know the beauty of being stress free. It is marvelous … We have to become a stress-free zone and deeply understand that that is the source or key to happiness.” – Yogi Bhajan