Status message

This event has expired.

Stadsverlichting - Stilte Meditatie

De stilte diep in mij, is ondertussen een rotsvast en tegelijkertijd toch ook beweeglijk fundament geworden dat het leven draagt en alles toont zoals het eigenlijk ook is: een enorme levenservaring die mensen door goede en minder goede tijden vormt, ingebed in de allesomvattende en onvoorwaardelijke liefde van de Bron, ons echte thuis.

Where

BALA YOGA
Average: 5.0 of 5 stars

1 Review

Trompstraat 1, Huizen NL 1271 SX

Type of Event

  • Community Event

Yoga Styles

Levels

When

Apr 12
2020
19:45 pmto21:00 pm

Elke 2e zondag van de maand!

Price

5 €

Full Description

Te midden van het drukke leven van alledag, te midden van onze soms nog drukkere omgeving, kan het een uitdaging zijn om tijd en ruimte voor jezelf in stilte te vinden. Om deze reden organiseert Bewustzijnscentrum Bala elke tweede zondag van de maand stilte- en meditatiebijeenkomsten welke intiem en laagdrempelig zijn en waarbij het niet uitmaakt of je pas begint of geoefend bent. Wij stellen onze meditatieruimte graag ter beschikking en als je wilt komen is het fijn als je dat van tevoren even laat weten. Dat kan via:

Stadsverlichting

Er zijn stoelen, matjes, krukjes dekens en meditatiekussen aanwezig. Geef bij je aanmelding even aan waar je voorkeur naar uitgaat zodat wij dit voor je kunnen klaarleggen! Trek makkelijke kleding en warme sokken aan en neem eventueel een (omslag)doek

Je komt vanaf 19:45 in stilte binnen en om 20:00 start na een korte inleiding de meditatie van een uur soms onder begeleiding van achtergrondmuziek, soms in stilte. Na afloop klinkt de klankschaal, tijd om even uit te rekken en 'terug te komen'. Daarna ruimen we samen in stilte op en kun je in stilte vertrekken, maar je mag natuurlijk ook nog even blijven om je ervaring, inzicht of verhaal te delen bij een gezamenlijk kopje kruidenthee.