Status message

This event has expired.

Sunset Flow in de buitenlucht op Wereld Yoga Dag

Wereld Yogadag is in het leven geroepen om nog meer mensen met yoga in aanraking te laten komen voor een betere wereld.
Nanda Lofvers is een bekende docente in het Gooi en geeft lessen van Strala tot Vinyasa in de yogawinkel YogaSway en op de Happy Spirit Days. Nanda geeft een Sunset Easy Flow, passend bij de vrijdagavond.

Website

Where

Café Restaurant Brambergen bij Natuurmonumenten8216357
Noordereinde 54d, s Graveland NL

Type of Event

  • General Event

Yoga Styles

Levels

When

Jun 21
2019
08:00 amto09:00 am

Op een prachtige buitenlocatie van Natuurmonumenten Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek bij Cafe Restaurant Brambergen. Slechts 15 minuten rijden van hartje Bussum, er is ruime parkeergelegenheid

Price

10 €

Full Description

BUITEN YOGALES 21 JUNI VAN 20.00-21.00

WERELD YOGA DAG
Wereld Yogadag is in het leven geroepen om nog meer mensen met yoga in aanraking te laten komen voor een betere wereld met meer aandacht voor mens, dier en natuur.

LOCATIE
Op een prachtige buitenlocatie van Natuurmonumenten Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek bij Cafe Restaurant Brambergen. Slechts 15 minuten rijden van hartje Bussum, er is ruime parkeergelegenheid.

YOGADOCENTE
Nanda Lofvers is een bekende docente in het Gooi en geeft lessen van Strala tot Vinyasa in de yogawinkel YogaSway en op de Happy Spirit Days. Nanda geeft een Sunset Easy Flow, passend bij de vrijdagavond. De les is geschikt voor beginners en gevorderden.

MEENEMEN
Yogamat en een open mind

KOSTEN
Kosten € 10 per persoon (graag contant en gepast meenemen).

GOEDE DOEL
100% van deze bijdrage gaat naar een liefdadigheidsinstelling in India, genaamd Odanadi NL. Odanadi betekent 'maatje’. Odanadi biedt vrouwen en kinderen een veilige plek waar ruimte is voor het verwerken van hun trauma's en ervaringen. Met deze hulp kunnen zij een toekomst opbouwen.

AANMELDEN
Per e-mail naar of stuur een Facebook (PB) bericht. Direct aanmelden bij de organisatoren Masjenka Hindriks of Wanda Hartog (YogasWay) kan ook.