Status message

This event has expired.

Susumna retraite

Een hele week met veel yoga, meditatie, ontspanning en tijd voor jezelf. Het is een volledig verzorgde week, waarbij niets anders hoeft dan te genieten; genieten van de yogalessen, ontspannen met yoga nidra en meditatie, een sfeervolle accommodatie, een prachtige omgeving en heerlijke vegetarische maaltijden. Gun jezelf deze mooie week.

Where

Domain L'aroche-Martel8099181
Gluges, Martel FR

Type of Event

  • Retreat

Yoga Styles

Levels

When

Aug 25 to
Sep 1
2018
16:00 pmto10:00 am

Van zaterdag 25 augustus t/m zaterdag 1 september

Price

745 €

Full Description

Uit ervaring weet ik hoe fijn het is om een yoga-retraite te volgen. Een periode met volledige aandacht voor mezelf, een pas op de plaats, waar sta ik in mijn leven, wat wil ik. Bijtanken. Voelen wat dagen of weken met veel yoga, meditatie en gezonde voeding met je doet. En zoveel mogelijk buiten zijn natuurlijk, in de natuur, in het groen. Nieuwe ervaringen, nieuwe inzichten. Niet alleen fijn, maar ook belangrijk om jezelf zo nu en dan bovenaan je lijstje te plaatsen.

Hoe graag gun ik ook jou deze ervaring.

In de week van zaterdag 25 augustus t/m 1 september organiseer ik weer een yoga-retraite naar de Dordogne. Naast elke dag twee hatha/yin yogasessies, een inkijk in de yogafilosofie, meditatie en yoga nidra is er ook ruimte om te genieten van de prachtige omgeving en de schitterende locatie. Je krijgt een persoonlijke yogaserie op maat mee naar huis, zodat je je ontspannen gevoel zo lang mogelijk vast kunt houden. Meer weten: