Status message

This event has expired.

Susumna yoga-vakanties

De yogavakanties van Susumna kenmerken zich door het persoonlijke en kleinschalige karakter. Met een lach, op een ontspannen manier yoga beleven staat deze week centraal.

Where

pieter Zeemanstraat 1a, Nijmegen NL 6533 NZ

Type of Event

  • Retreat

Yoga Styles

Levels

When

May 16 to
May 23
2015
09:00 amto03:00 am

Price

695 €

Incl. alle yogalessen, verblijf en vegetarische maaltijden.
Excl. vervoer naar Gluges

Full Description

Het programma

’s Morgens beginnen we de dag om 8:00 uur met een yogales van 2 uur. Naast de dynamische asana’s (houdingen) komen ook pranayama (ademhalingsoefeningen), milde kriya’s (reinigingsoefeningen) en meditatie aan bod. Elke dag staat een ander deel van het lichaam centraal, zodat we aan het eind van de week het hele lichaam doorlopen hebben.

Na de les is er een uitgebreid ontbijt. Wil je na de maaltijd op pad gaan, dan kun je een broodje smeren voor onderweg. Blijf je op het terrein dan staat er ’s middags voor de liefhebbers een hapje klaar in de keuken.
Aan het eind van de middag (16.30 uur) is er (behalve op woensdag) een yin-yogales met yoga-nidra van zo’n 1,5 uur.

Na het middagprogramma wordt het avondeten geserveerd. De avond kun je zelf invullen; misschien heb je zin in een avondwandeling, wil je een baantje trekken in het zwembad of je gewoon lekker terug trekken in je kamer met een boek. Wellicht blijven we lang natafelen en genieten we met een vuurtje van een lange warme zomeravond. Alles mag, niets hoeft.

Tussen de lessen door ben je vrij om te gaan en te staan waar je wilt. Je kunt je vermaken op het terrein in de tuin of bij het zwembad. Er is een yogaswing waarmee je aan de slag kan. Of je trekt erop uit en gaat de mooie omgeving verkennen.
Alle maaltijden en zijn vegetarisch en worden vers en met grote zorg bereid.