Status message

This event has expired.

TTC 200 Hours Bucharest

Formare TTC 200 Yoga Alliance Certificate

Where

To be disclosed 1 June 20177545763
City, Bucuresti RO
Location Map

Type of Event

  • Teacher Training

Yoga Styles

Levels

When

Sep 1 to
Feb 2
2017 - 2018
18:00 pmto14:30 pm

Lista detaliata ale modulelor gasiti in descriere

Price

$2,200

Full Description

Cateva cuvinte despre scoala noastra:

Suntem fericiti sa va introducem cursul TTC 200 de ore pe care Yoga Academy il organizeaza in Romania inca din 2015. In acest an (2017) intram in a patra serie de formare TTC aducand si de aceasta data o noua schimbare programului nostru.

Programul de TTC 200 este unul solicitant din toate punctele de vedere, totodata necesita un anumit nivel de pregatire fizica si mentala pentru a asimila cumulul intreg de informatii prezentate in el. Prin experienta noastra am constatat ca unele persoane care participa la formarea de TTC 200 nu detin o practica personala si se confrunta cu un surplus de dificultate in a parcurge cursul. Astfel ne-am decis sa oferim un program pentru incepatori care se adreseaza atat celor care doresc sa devina profesori de Yoga cat si celor care vor doar sa aprofundeze, ramanand practicanti.

Asadar, daca esti o persoana interesata in cursul de instructor de Yoga de 200 de ore, insa nu stii sigur daca vrei si/sau poti sa faci fata cursului, iti recomandam sa incepi cu Pasul 1, si anume Pre-TTC. Pentru cei care vor sa se imbarce direct in calatoria celor 200 de ore pot opta direct pentru Pasul 2.

Pasul 1! Pre-TTC

Acest curs l-am creat special pentru cei care doresc sa aprofundeze practica Yoga insa nu sunt hotarati daca sa se inscrie la un curs de instructor de Yoga sau nu. Acest curs ofera o practica intense a asanelor (exercitii fizice) si informatii legate de aliniamant si efectul acestora in corp.

Ce veti obtine parcurcand acest curs cu noi? O imbunatatire a practicii, o pregatire mental si fizica pentru eventualitatea urmarii unui curs de formate de 200 de ore, o mai buna perspective asupra ce inseamana practica Yoga.

Cursul este gandit in variante de week-end pentru a putea fi integrat in viata dumneavoastra si este impartit in 5 module care vor avea tematici de sine statatoare. Aveti optiunea de a alege intreg pachetul de 5 module sau de a participa, preferential, la cate unul. De asemenea, persoanele care vor ajunge la concluzia ca vor sa continue formarea vor beneficia de un discount pentru urmatorul TTC organizat de noi.

TOTAL NUMAR ORE PRACTICA – 125 ore

* Grupa se formeaza in momentul in care se ating 12 participanti. Pana la 1 Martie vom confirma grupele.

Pasul 2! TTC 200

Acest curs de Instructor de Yoga reprezinta primul stagiu cu acreditare internationala, de 200 de ore. Tema principala de formare o reprezita Hatha Yoga cu infuzii din Ashtanga Primary Series, care va fi predata elevilor pentru a dezvolta un fundament solid al asanelor si a aliniamentului, in asa fel incat la finalul cursului absolventi sa poata crea secvente, imbinand diferitele stiluri de yoga.

Pe langa formarea profesionala, cursul pe care il sustinem este o incursiune personala, devenind profun transformator atat la nivel fizic, mental cat si emotional.

Acest curs este sustinut in colaborare cu Bindusar Yoga School, Risikesh, acreditata international Yoga Profesionals UK, prin persoana profesorului principal, Mukesh Kothari, absolvent al Ministery of Health SYT, India, Risikesh, cu experienta de predare de peste 10 ani.

TOTAL NUMAR ORE PRACTICA – 200 ore

* Grupa se formeaza in momentul in care se ating 15 participanti. Pana la 15 Iulie vom confirma grupa.