Status message

This event has expired.

Väck hängivenheten med Radical Devotion - En stund med Kundaliniyoga,

Mantrasång och yoga. Vi sjunger tillsammans, öppnar hjärtat och vilar i stillheten. Att lyssna till sin egen röst verkar helande på kropp och sinne. Här kan alla delta. Det är ljudvibrationerna och närvaron av oss tillsammans som skapar det speciella rum som uppstår. Innan vi sätter oss ner och sjunger gör vi ett Kundalini Yoga pass

Where

Sveagatan 14, Karlstad SE 652 22

Type of Event

  • Workshop

Yoga Styles

When

Apr 24
2016
13:30 pmto15:30 pm

Price

250 kr

Full Description

Det svensk/norska musikerparet Linda och Trond i Radical Devotion kommer till Yogainstitutet och delar sin passion för mantrasång och yoga. Vi sjunger tillsammans, öppnar hjärtat och vilar i stillheten. Att lyssna till sin egen röst verkar helande på kropp och sinne. Här kan alla delta. Det är ljudvibrationerna och närvaron av oss tillsammans som skapar det speciella rum som uppstår. Innan vi sätter oss ner och sjunger gör vi ett Kundalini Yoga pass för att mjuka upp kroppen och göra oss redo för sång och meditation.

Pris: 250 kr

Varmt välkommen

Linda Grahn och Trond Erland Sigvartsen är Kundaliniyoga lärare vid Kundalini Yoga Skolen i Oslo. Radical Devotion spelar på festivaler och i olika yogiska sammanhang. Titta gärna in på deras sida och kolla in deras video av inspelningar av mantran som de gjort vid olika festivaler på Ängsbackas Yogafestival, Oslo yogafestival mm.

Kontakt : Birgitta Hedman eller 070-23 77 894 )