Status message

This event has expired.

VERVOLGBIJEENKOMST MINDFULNESS

Mindful zijn is niet moeilijk. Eraan denken, dat is moeilijk. Je ben vast van plan om dat wat je hebt geleerd in de training ook echt te blijven doen. Je wilt wel, maar het lukt gewoon niet om regelmatig je matje of je kussentje op te zoeken en jezelf de tijd te gunnen even stil te

Where

BALA YOGA
Average: 5.0 of 5 stars

1 Review

Trompstraat 1, Huizen NL 1271 SX

Type of Event

  • Course

Yoga Styles

Levels

When

Jan 17
2020
19:30 pmto22:00 pm

- de bijeenkomsten worden eens per maand gehouden
- je schrijft in per seizoen, dit zijn gemiddeld 5 bijeenkomsten
- je betaalt per seizoen (de kosten per bijeenkomst zijn € 17,50)

Price

17 €

Full Description

Mindful zijn is niet moeilijk. Eraan denken, dat is moeilijk.

Je ben vast van plan om dat wat je hebt geleerd in de training ook echt te blijven doen. Maar na verloop van tijd kom je erachter hoe moeilijk dat is. Je wilt wel, maar het lukt gewoon niet om regelmatig je matje of je kussentje op te zoeken en jezelf de tijd te gunnen even stil te staan, al is het maar drie minuten! Er is altijd wel iets anders wat je aandacht dringend nodig heeft. En voor je het weet loop je weer de hele dag te hollen, te vliegen en te rennen en staat de automatische piloot weer de hele dag aan. Jammer!

Als je dit herkent dan is de mindfulness vervolgbijeenkomst misschien iets voor jou. Doel van deze groep is om mindfulness te blijven beoefenen en te herinneren in je dagelijks leven Regelmatig oefenen en uitwisselen in een groep helpt daarbij.
Een vervolgbijeenkomst duurt 2 uur. Het accent ligt meer op "het oefenen" dan op "praten". We herhalen oefeningen uit de 8-weekse mindfulnesstraining. Daarnaast bieden we ook regelmatig nieuwe meditatie-oefeningen aan. Op deze manier hopen we in de vervolgcursus ook een proces van verdieping op gang te brengen.

Flexibel programma
De vervolggroep draait inmiddels al 5 jaar. Gewoon omdat het werkt. Wat deelnemers aanspreekt is de flexibiliteit van het aanbod en het laagdrempelige karakter. Iedereen die, waar dan ook, een mindfulness training heeft gevolgd, is van harte welkom.

Opzet

de bijeenkomsten worden eens per maand gehouden
je schrijft in per seizoen, dit zijn gemiddeld 5 bijeenkomsten
je betaalt per seizoen (de kosten per bijeenkomst zijn € 17,50)