Status message

This event has expired.

Vinyasa - stabilitet og flow

I mange år har yogaens hovedfokusset været på smidighed, men stabilitet er en helt essentiel del af en sund yogapraksis. Lær hvordan du kan inddrage en forståelse af særlig hofte-, ryg- og skulderstabilitet i din praksis og undervisning på en både sjov og legende måde, når Ann-Charlotte deler ud af sin viden fra sin Yoga Medicine-uddannelse.

Where

Magstræde 10C, Copenhagen DK 1204

Type of Event

  • Workshop

Yoga Styles

Levels

When

Oct 8 to
Nov 13
2016
13:00 pmto18:00 pm

Trænger du til ny inspiration til din vinyasaundervisning eller bare til din praksis? På dette 25-timers kursus sætter vi fokus på, hvordan du integrerer en forståelse af funktionel anatomi og stabilitet i din yoga.

Lørdag d. 8/10 og søndag d. 9/10 kl. 13-18
Fredag d. 11/11 kl. 16.30-20.30, samt lørdag d. 12/11 og søndag d. 13/11 kl. 13-18.

Price

3,000 kr.

2500 DKK for elever med fast, ubegrænset medlemskab hos Prana Yoga Shala.

3000 DKK for alle andre - inkluderer to valgfrie klasser hos Prana Yoga Shala i oktober og/eller november.

Tilmeld dig snarest, da antallet af pladser er begrænset.

Full Description

25-timers kursus for yogalærere og erfarne udøvere.

Trænger du til ny inspiration til din vinyasa/flow-undervisning eller bare til din praksis? På kurset sætter vi fokus på, hvordan du kan integrere en både fysisk og mental forståelse af alignment og stabilitet i dit flow, så du bevarer dynamikken og det legende, uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Kurset vil sætte fokus på stabilitet i ryggen, skulder- og hofteleddet, samt i benene, og give både dig og - hvis du underviser - dine elever mulighed for at (videre)udvikle en sjov, stærk og sund yogapraksis.

På kurset vil der være masser af asanapraksis, oplæg om funktionel anatomi i forhold til sekvensering og vinyasateori, samt gruppearbejde, hvor du vil få mulighed for at sparre med dine medyogier og finde din egen vej ind i det nye stof. Vi vil også sætte fokus på fysisk justering/assistering, både i form af praktiske justeringer, men også i forhold til de tanker, man skal gøre sig som underviser, når man inddrager denne fantastiske del af en yogalærers redskabskasse i sin undervisning.

Kurset er for yogalærere og udøvere med en stabil, dynamisk yogapraksis,og undervises af Ann-Charlotte Monrad. Er du ikke allerede elev hos eller uddannet af os, opfordrer vi dig til at komme forbi til et par almindelige vinyasaklasser, før kurset starter, så du kan få en fornemmelse af, hvordan vi arbejder.