Status message

This event has expired.

Welvaarstbewustzijn

Hoe zit het met je welvaartsbewustzijn?
Is de crisis jou overkomen? Misschien ben je net ontslagen of zit je om andere redenen krap bij kas? Voel jij je slachtoffer van de omstandigheden? Hoe geef je hier een positieve wending aan? Een juiste ‘mindset’ kan je hier enorm bij helpen!

Where

Prisma Coaching131828
Philips van Wassenaerlaan 8, Nederhorst den Berg Noord Holland, NL 1394 GZ
Location Map

Type of Event

  • Course

Yoga Styles

Levels

When

Jan 6 to
Feb 21
2014
12:00 pmto15:00 pm

Deze cursus wordt op al onze locaties gegeven. Kijk voor meer info op

Price

$125

Per blok van 7 wekelijkse lessen van 1,5 uur, incl. reader.

Full Description

Het nieuwe thema van Prisma Coaching voor het 1e blok (7 lessen) Mindfulness & Integrale Yoga in 2014 staat in het teken van welvaartsbewustzijn. Kun jij meer welvaart gebruiken? Dan is dit nieuwe thema geknipt voor jou! Onder welvaartsbewustzijn verstaan wij het vermogen om makkelijk en prettig te functioneren in de materiële wereld, of je nu geld hebt of niet. Mensen met een welvaartsbewustzijn weten dat geld een van de minst belangrijke dingen in het leven is. Toch leef je in een maatschappij die geld gebruikt als ruilmiddel. Het is verstandig om meesterschap over het gebruik van geld te verwerven. Kun jij de spiritualiteit van geld begrijpen? Kun jij zien dat geld ook een metafoor kan zijn voor liefde? Hoeveel liefde ben jij waard? Hoeveel liefde kun jij ontvangen en geven?

Het 1e chakra:
Geld heeft alles te maken met het 1e chakra. Dit vormt je basis! Het levensgebied waarop het 1e chakra van toepassing is betreft onze overleving, en daarbij speelt geld nu eenmaal een belangrijke rol. Welvaartsbewustzijn en de samenhang met het 1e chakra is de rode draad die door dit blok van 7 lessen loopt. Het is een reis door de 7 chakra’s, waarbij steeds met iedere nieuwe chakra de verbinding met de basis, het 1e chakra, wordt gelegd. Je bouwt aan een stevig fundament waarop je welvaartsbewustzijn tot volle bloei kan komen. Je leert krachtige affirmaties (autosuggestie) op een juiste manier toe te passen. Creëer overvloed, zodat je kunt delen! Je krijgt bij dit thema gratis een reader vol ondersteunende theorie en oefeningen. Kijk voor meer info op