Status message

This event has expired.

Whole day Iyengar Yoga Workshop

We are happy to host for the first time in our Iyengar Yoga studio in Pula, Lara Speroni Junior Intermediate III, Iyengar Yoga teacher from London.
Gradually and with competent guidance she is going to prepare and culture our bodies and instruct and teach us how to work properly towards forward recommended for less experienced pupils

Where

Gortanova 32, Pula HR 52100
Location Map

Type of Event

  • Workshop

Yoga Styles

Levels

When

Jul 2
2016
09:00 amto18:30 pm

The workshop will be whole day, on Saturday 02. July, starting at 9:00 till 12:00, and afternoon session from 15:30 till 18:30.

Since space is small we will repeat the same workshop on Sunday, 03.07. and if there is enough interested people on Sunday, 10.07.

Price

45 €

Registration for the workshop is possible only after full payment. In the case you registered but unable to attend you will be refunded the full amount if your place is filled up. If not there will be refund of 50%.

Full Description

Cijelodnevna Radionica Iyengar Joge
pripremanje tijela i učenje potrebnih akcija za izvođenje pregiba unaprijed

Veselimo se da po prvi puta u našem pulskom Iyengar yoga studiju imamo gostujuću učiteljicu Iyengar yoge. Lara Speroni nam dolazi iz Londona i održati će cijelodnevnu radionicu gdje će nas postepeno uvesti i pripremiti za pregibe unaprijed.
Radionica će biti na engleskom jeziku uz mogućnost prijevoda.

S obzirom da naš prostor može primiti manji broj ljudi, radionicu ćemo ponoviti par puta da bi svi zainteresirani dobili priliku iskusiti precizan rad Iyengar joge pod vodstvom iskusne učiteljice. Stoga, radionica će se održati:

u Subotu, 02.07.2016. 
u Nedjelju 03.07.2016.
 
A ako bude dovoljno zainteresiranih onda i u:
Nedjelju 10.07.2016.

Sve dane vrijeme radionice će biti isto: 9:00 - 12:00, 15:30 do 18:30

Molim vas da izaberete termin koji vam paše i rezervirate svoje mjesto na vrijeme. Rezerviranje mjesta za radionicu moći ćete obaviti jedino uz uplatu radionice barem sedmicu dana prije radionice.
Ukoliko ne uspijete doći na radionicu, a rezervirali ste mjesto - uplata će vam biti u cijelosti vraćena ako se vaše mjesto popuni, ako ne povrat će biti 50%.

Iskreno preporučujem radionicu, svima koji inače idu na radionice - da prodube bazu svoje prakse, a pogotovo za one koji nisu bili na radionicama a dolaze redovito na satove, da nauče pripremiti i pravilno uvesti svoje tijelo u pregibe unaprijed. Uz postepen rad i kompetentno vođenje naučiti ćemo puno uz dobro društvo.

Donacija: 330kn (za polaznike Iyengar yoge u Puli 300kn)

S obzirom da je radionica cjelodnevna, imamo mogućnost ručka u pauzi. Ručak bi bio spremljen u restoranu sirove hrane ‘Shanti’, a donacija za ručak je 30kn. Da bi se mogli organizirati uz prijavu na radionicu potrebno je izraziti da li se želite prijaviti za ručak ili ne.
Također pizzeria ‘Carusso’ je odmah uz nas, a Pomidor bar je udaljen oko 100m za one koji bi na kavicu, a i plaža je odmah tu ako netko želi mali kupanjac. Ali ne pretjerujte sa suncem u pauzi :)

Radionica nije namijenjena osobama koje nikada nisu prakticirale yogu.
Prijave i sve informacije u inbox ili na mob. 0911633231

Dobro došli :-)