Status message

This event has expired.

Wicked Weekend: De Herontdekking van de 7 Zintuigen

Ervaar je zintuigen tijdens onze herontdekkingreis in de Finse kota in Heerde!
Het bewust waarnemen, ervaren en voelen van de oefeningen en uitdagingen in dit weekend, geven je de kans je ‘punt van perceptie’ te verschuiven.
Observeren zonder oordeel hoe je beweegt, hoort, ruikt, ziet, proeft en voelt, neemt je mee naar het pad van van het hart.

Where

Helios centrum8057887
Badhuisweg 3, Heerde NL

Type of Event

  • Retreat

Yoga Styles

Levels

When

May 10 to
May 13
2018
19:00 pmto17:00 pm

Including accommodations and meals.
For more info go to
Please note this retreat is in Dutch.

Price

395 €

Full Description

Volgens Aristoteles hebben we er 5, Rudolf Steiner kwam uit op 12, sommige spreken over 9, 21 en zelfs 33(!), maar in dit eerste blok gaan we samen op weg om jouw 7-zintuigen te herontdekken.

Het bewust waarnemen, ervaren en voelen van de oefeningen en uitdagingen in dit weekend, geven je de kans ‘je punt van perceptie’ te verschuiven. De bereidheid om los te laten wat je denkt te zijn, te voelen te horen of te zien, geeft ruimte en vrijheid. Het geeft je een kans om het grotere geheel te ervaren waar weerstand of een vast standpunt zich niet kunnen handhaven.

Observeren zonder oordeel, hoe je beweegt, loopt, hoort, ruikt, ziet, voelt en proeft, neemt je mee naar het pad van verwondering, de weg van het hart.

De bijzondere 8-hoekige Finse Kota van Helios Centrum in Heerde, is een zegen voor de zintuigen. Gebouwd met natuurlijke materialen, die lekker ruiken en voelen (lemen muren) en halfedelstenen die deel uitmaken van de verlichting.

We vinden het dan ook een groot voorrecht om hier ons Wicked Weekend te mogen organiseren en je hiervoor uit te kunnen nodigen.

Je ticket boeken kan via het event op facebook of ga naar , ook voor meer info!