Status message

This event has expired.

Workshop Acro Yoga Fundamentals met Dieke Bikker

AcroYoga is een samensmelting van drie eeuwenoude bewegingsvormen: Yoga, Thaise Massage en Acrobatiek. In deze +/- 3 uur durende workshop maak je kennis met de basis elementen van AcroYoga.

Where

Westersingel 2F, leeuwarden NL 8913CK

Type of Event

  • Workshop

Yoga Styles

Levels

When

Feb 22
2015
07:15 amto10:15 am

Price

50 €

Full Description

AcroYoga is een samensmelting van drie eeuwenoude bewegingsvormen: Yoga, Thaise Massage en Acrobatiek. In deze +/- 3 uur durende workshop maak je kennis met de basis elementen van AcroYoga. Je leert elkaar dragen in de lucht. De drager wordt ook wel ‘base’ genoemd en de persoon die gedragen wordt ‘flyer’. De flyer ontvangt een sessie waarbij deze ‘drijvend’ in de lucht stretches en massage ontvangt, waarna de flyer na de sessie een aantal stretches uit de Thaise massage geeft om de benen van de ‘base’ te helpen ontspannen. Vervolgens draaien de rollen zich om en zo wordt het geheel een uitwisseling van geven en ontvangen, indien mogelijk qua lichaamsverhoudingen.
De beoefening van AcroYoga zal je ervaring van verbinding, vertrouwen en speelsheid vergroten. De cursus kan een verdieping zijn van je al bestaande yoga beoefening, of andere vorm van beweging zoals dans, contact improvisatie. Als je nog geen ervaring hebt met Yoga dan ben je ook van harte welkom.
Let op: Bij mooi zomers weer, misschien (deels) in het gras van Vossepark!

Over Dieke
De workshop wordt gegeven door Dieke Bikker uit Amsterdam. Dieke, van oorsprong Oefentherapeute Cesar, heeft zich na haar studie beziggehouden met vele bewegingsvormen zoals acrobatiek, theater, en sinds 2004 ook met Thaise massage en Yoga. In 2007 kwam Dieke in aanraking met AcroYoga, een vorm van yoga waarin veel van deze elementen bij elkaar kwamen. Dieke werkt met groepen, en deelt graag haar passie. Zij wordt geraakt en geinspireerd wanneer zij samen met een groep deze reis naar vertrouwen, speelsheid en verbinding kan maken, vanuit het hart…