Status message

This event has expired.

Workshop Adem & Extase

Ademhalen lijkt vanzelfsprekend. Toch is ademhalen een hele kunst. Stress, spanning en emoties hebben direct invloed op onze ademhaling en gemoedstoestand. Andersom helpt Bewust Ademen ons om diep te ontspannen in een gevoel van Welzijn en Vertrouwen.

Where

Helmlaan 64, Haarlem NL 2015 LG

Type of Event

  • Workshop

Yoga Styles

Levels

When

Feb 14
2016
14:00 pmto17:00 pm

Price

45 €

Full Description

In deze workshop richten wij ons op het herstel van je Natuurlijke Ademhaling en het contact met je ware Zelf (Spirit, Ziel). Via de Adem komen we bij diepere gevoelens, intuïtie en inspiratie, en onze creatieve en helende vermogens.

Door middel van een eenvoudige en diepgaande ademhalingstechniek - de Verbonden Ademhaling - ervaar je Totale Ontspanning, Overgave en Extase! Je herstelt het contact met je lichaam en overtollige spanning verdwijnt met elke adem al tintelend steeds verder uit je lichaam. Alles in jou komt weer tot leven, begint te bruisen en te vibreren, tot het punt waarop je je in diep vertrouwen volledig kunt overgeven. Het denken stopt… en Extase ontstaat als vanzelf.

Volledig en Natuurlijk leven kan alleen bij een volledige en natuurlijke ademhaling. De Verbonden Ademhaling herstelt je Natuurlijke ademhaling en het contact met je ware Zelf dat we verloren zijn door het proces van opvoeding, socialisatie en cultuur. Ons is geleerd te doen zoals hoort, we hebben geleerd onze energie, ons eigen wezen in te houden, te onderdrukken, met allerlei spanningen en blokkades in je fysieke, emotionele, mentale en spirituele Lichaam tot gevolg. De Verbonden Ademhaling brengt heling op alle vier nivo’s.

Het bevrijdt je van je Negatieve Mentale Massa, van alles wat je niet Als de onechte lagen verdwijnen dan blijkt je ware Zelf nooit weg Dan is er niets meer te doen, alleen maar te In Stilte, Vrede en Verbondenheid met al dat is…