Status message

This event has expired.

Yin yang workshop Esther Ekhart

We beginnen deze workshop met een paar actieve, dynamische houdingen om warmte en energie te creëren. Het overige gedeelte van de workshop zal voornamelijk bestaan uit Yin yoga, gecombineerd met een actieve houding om een bepaalde chakra iets meer te activeren. We eindigen de workshop met een meditatie

Where

Narcissenstraat 1F, Santpoort-Noord NL 2071 NL

Type of Event

  • Workshop

Yoga Styles

When

Mar 7
2015
07:00 amto09:30 am

Price

30 €

Full Description

Yin/Yang Yoga – Reis door de chakra’s

Er zijn zeven chakra’s, of energiecentra, in het lichaam. Deze energie centra kunnen geblokkeerd raken bij langdurige spanning en stress. Beoefening van specifieke houdingen die corresponderen met iedere chakra zorgen voor het opheffen van deze blokkades. Het gevolg daarvan is dat je je helderder voelt, energieker en gelukkiger! Als de energie vrij kan stromen wordt je fysieke lichaam automatisch gezonder, wat uiteraard een effect heeft op je emotionele, mentale en spirituele lichaam.

We beginnen deze workshop met een paar actieve, dynamische houdingen om warmte en energie te creëren. Het overige gedeelte van de workshop zal voornamelijk bestaan uit Yin yoga, gecombineerd met een actieve houding om een bepaalde chakra iets meer te activeren. We eindigen de workshop met een meditatie.

Over Esther Ekhart

Als dochter van een yogadocente, begon Esther al op jonge leeftijd met yoga.
Esther volgde twee opleidingen: de Hatha yoga opleiding bij Saswitha in Zeist, en een Vinyasa yoga opleiding met David Curtis in Ierland. Ze volgde lessen en retreats bij geweldige docenten, onder andere bij Clive Sheridan. Binnenkort hoopt ze de yoga anatomie opleiding bij Leslie Kaminoff af te ronden. Naast het beoefenen en bestuderen van yoga zocht Esther naar een manier om het menselijk lijden te beëindigen. Dit resulteerde in een training met haar docent Taetske Kleijn, waar ze werd opgeleid tot een ‘Clarity trainer’. Esther werkt al 13 jaar als yogadocente en therapeute, eerst in Ierland, en tegenwoordig in Nederland.

Esther Ekhart was vorig jaar een van de Yogi’s van het Jaar. Ze geeft les in Yin yoga, Vinyasa Flow, herstellende yoga en meditatie. Ze heeft honderdduizenden fans op YouTube en startte met online yogalessen op Hier vind je een uitgebreide bibliotheek met yogalessen door haar en andere docenten.