Status message

This event has expired.

Yin Yoga Emotion Retreat

Yin yoga er meget mere end en smidig krop. 7 dage med 3½ times fysisk udførelse af stillinger i yin yoga nøje sat sammen til at styrke din krop og dit sind. Det er ren Yin yoga. Harmoni mellem krop og sind. Et retreat som dette vil medvirke til at din krop efterfølgende nemmere og hurtigere vil kunne finde denne harmoni og indre styrke, når du i hverdagen ikke altid kan afse tid til 1½ time på måtten, men måske bare 15-20 min.

Where

The Lodge940435
Rua Dr. Fernando Andrea 20, Sintra Portugal, PT 2705-332

Type of Event

  • Retreat

Yoga Styles

Levels

When

May 2 to
May 9
2015
09:00 amto04:00 am

Price

890 €

Pris: 6.650,00 kr. ekskl. flybillet

Full Description

Yin yoga emotion retreat er 7 dage med 3½ times daglig yin yoga.

Et intens omsorgsfuldt forløb til at styrke din evne til at se det smukke i livet også på en regnvejrsdag

Yin yoga er meget mere end en smidig krop. 7 dage med 3½ times fysisk udførelse af stillinger i yin yoga nøje sat sammen til at styrke din krop og dit sind. Det er ren Yin yoga. Harmoni mellem krop og sind. Et retreat som dette vil medvirke til at din krop efterfølgende nemmere og hurtigere vil kunne finde denne harmoni og indre styrke, når du i hverdagen ikke altid kan afse tid til 1½ time på måtten, men måske bare 15-20 min.

Forplejning; For at give dig en bedre fornemmelse for TCM (Traditional Chinese Medicine) og kroppens naturlige ur i følge TCM, er kosten og tidspunkterne for hvornår og hvad vi spiser, forsøgt tilpasset bedst muligt så din nattesøvn og energi optimeres sammen med Yin Yogaens påvirkning til din krops balance og sinds harmoni.

- Morgenmad er buffet med friskbagt groft brød, yougurt med müsli, nødder og kerner, oste, lokale marmelader, æg, frisk lokal frugt og andet varierende dag til dag.

- Frokosten er en sandwich du selv laver ved morgenbordet og er inkl. Såfremt du vil ud og prøve noget andet eks. på turene med Tiago eller bare falder i svime som Kristine over de små lokale spisesteder i lokalmiljøet er det på egen regning. I øvrigt ret farligt på den søde måde med deres mange små kaffebarer der bugner med små lækre søde sager, men som TCM foreskriver skal du have noget sødt som kage så gør det som din ”2. breakfast” –

- Middagen vil være et let måltid så kroppens organer ikke skal bruge unødig energi på at ligge og fordøje 3 retter, eller en stor rød bøf mv om natten.

Program:
På Yin Yoga Emotion Retreat vil der være 3½ times daglig undervisning i yin yoga og mindfulness. Undervisningen foregår morgen og sidst på eftermiddagen.

Resten af dagen vil der være mulighed for, dase ved havens pool, at gå ture langs havet, i skovene eller bare over stok og sten, mountainbike, mindfulness, hyggeligt samvær med andre deltagere eller tage et surfskursus sammen med gruppen og to dage er der udflugter i mindre grupper, hvor vores lokale guide Tiago vil vise os portugisisk historie, natur og kultur set med en surfer og akitekts øjne inspireret af den storslået natur (inkluderet).

7-7:15 wake up te med ingefær, citron og mynte
7:15-9:15 Yin Yoga
9:30-10:45 morgenmadsbuffet
11-15 To ture og en aktivitet
17-18:30 Yin Yoga
19-20 Middag

Tirsdag og Torsdag mulighed for sauna aus gus.

Indkvartering:
Vi indkvarteres i et pragtfuldt lodge i Sintra ( ½ time i bil eller 1.15 med metro/tog fra Lissanbon lufthavn). The Lodge ligger omgivet af smuk natur oppe i landet med 10 min gang ned til Atlanterhavet. På området er en fin pool, lille jacuzzi og sauna, dejlig have og yoga studie. Du bliver indkvarteret i hyggelige dobbeltværelser som er indrettet i den oprindelige rideskoles gamle hestestalde) med eget bad og toilet.

Pris: 6.650,00 kr. pr. person
FORÅRSTILBUD: SPAR 650,00 kr. på ovenstående pris, ved tilmelding inden 15. marts 2015!

Inkl. i prisen:

Indkvartering i dobbeltværelse med anden deltager
3½ time daglig undervisning m Kristine
To halvdagsture Lisbon Emotionstours
En aktivitet trekking eller surfing
To sauna aus gus
Fuld forplejning i form af morgenmadsbuffet, selvsmurt sandwich til frokost og lette retter til middag

Ekskl. i prisen:
Enkeltværelse kan bestilles mod tillæg på 1.500,00 kr. (begrænset antal).

Fly og transfer til og fra lufthavnen (transfer kan koordineres med Kristine).

Du skal selv booke og betale din flybillet. Det anbefales at du flyver København – Lissabon med TAP Portugal eller Norwegian Air, men du kan sandsynligvis også flyve med anden flyselskab via London eller anden Europæisk storby. Tjek Du er velkommen til at rejse til Portugal før, hvis du vil nyde nogle dage i smukke Lissabon, hvilket også gælder efter retreatet. Retreatet starter lørdag d. 2 maj kl 17:00 og slutter efter morgenmaden lørdag d. 9 maj. Det står dig frit for, hvornår du ønsker at flyve hjem, hvis du evt. skulle ønske nogle dage på egen hånd. Planlagt check ud er kl. 12:00 9. maj 2015.

Dato for seneste tilmelding: Så længe pladser haves

Betaling:
Du vil modtage faktura fra Bering Rejser på 2.800,00 kr. i depositum ved tilmelding. Du sikrer dig en plads ved indbetaling af depositum.
Resterende beløb skal betales senest 55 dage før afrejse.

Afbestillingsbetingelser:
Tilmelding er bindende og betalingen kan ikke refunderes. Hvis du bliver syg eller fortryder tilmeldingen, er du dog velkommen til at give din plads til en anden. Husk at købe rejseforsikring og afbestillingsforsikring, så du kan få erstatnings såfremt du skulle blive forhindret i at rejse pga. fx sygdom.

Retreatet gennemføres kun ved minimum 10 deltagere, så det anbefales at du venter med at booke din flybillet til du har fået bekræftet at turen bliver gennemført. Det forventes at kunne give endelig besked senest d. 28. februar 2015. Hvis såfremt vi må aflyse, tilbagebetales det indbetalte depositum.

Rejsegarantifonden:
Opholdet inkl. kursus sælges af Berings Rejser ApS, som er registreret med nr. 2529 i Rejsegarantifonden. Opholdet er derfor omfattet af Rejsegarantifondens dækning.

Ønsker du mere information om rejsen eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristine Marie Rost.

Dobbeltværelse med anden deltager | Inkl. i prisen Enkeltværelse | Tillæg på kr. 1.500,00