Status message

This event has expired.

Yin Yoga Teacher Training, Module 1

Where

Yin Yoga Croatia8248380
Ribnjak 3, Zagreb HR

Type of Event

  • Teacher Training

Yoga Styles

Levels

When

Jul 6 to
Jul 12
2020
00:00 amto00:00 am

S veseljem vas pozivamo na obuku za učitelje yin yoge koja će se održati od 6. - 12. srpnja 2020. godine u Zagrebu, pod vodstvom Andrije Bosanca - Schroettera.

Price

600 €

Full Description

S veseljem vas pozivamo na obuku za učitelje yin yoge koja će se održati od 6. - 12. srpnja 2020. godine u Zagrebu, pod vodstvom Andrije Bosanca - Schroettera.

Prvi modul je posvećen anatomiji ljudskog tijela i pruža temelje Yin prakse s ciljem integriranja funkcionalnog pristupa u vašu svakodnevnu praksu i podučavanje joge.

Andrija će podijeliti s vama nove alate, kao što su: saznanja o 14 dijelova ljudskog kostura, 10 miofascijalnih dijelova nogu i torza, kroz 7 arhetipova yoga asana i duboko razmijevanje tenzija i kompresija. Kroz tjedan dana prakticirat će se 20 - tak osnovnih Yin asana i upoznati se s njihovim brojnim varijacijama, naučiti tranzicije u kreiranju Yin joga satova i pristupe u nastojanju smirivanja uma. Edukacija traje 50 sati i priznata je od Yoga Alliancea. Cijena edukacije iznosi 600 eura.

Za sva pitanja slobodno se obratite na mail adrese:
/> /> gsm: 098 279 956

Andrija Bosanac-Schroetter – prvi put se susreće s istočnjačkim tradicijama i učenjima 2003. u Indiji, gdje uz proučavanje vedskih i filozofskih tekstova upoznaje najprije klasičnu Hatha jogu, pa nastavlja jogijsko putovanje kroz dinamične stilove Ashtange i Vinyase, da bi se finalno zaljubio u Yin jogu i Dragon dance. Završava Gaia Yoga školu za učitelje, Yin Yoga školu za učitelje sa Sebastianom Pucelleom, Murielle Burielle, Jo Phee, Joe Barnettom, Paulom i Suzee Grilley. Vodi satove Dragon Dancea i yin yoge, radionice, retreatove, obuku za učitelje yin yoge. Posebnu pozornost Andrija voli staviti na praksu pomnosti i mira (sthira sukham asanam), a njegovi su satovi začinjeni finom dozom jogijske filozofije i humora. Po struci je akademski glazbenik (Zagrebačko gradsko kazalište Komedija).