Status message

This event has expired.

yoga & ayurveda – detox van lichaam en geest

Een dagworkshop met yoga, ayurveda en ayurvedisch eten. Kom en leer meer over de twee zusterdisciplines yoga en ayurveda en hun verbinding. Neem tips voor jouw dagelijks leven mee naar huis over lifestyle, dieet en reinigingsoefeningen.

Where

Sint Jacobsstraat 8, Vlissingen NL 4381EL
Location Map

Type of Event

  • Workshop

Yoga Styles

Levels

When

Apr 8
2017
10:00 amto17:30 pm

Workshop inclusief maaltijden, hand-out (erkend als bijscholing VYN). Inloop vanaf 9.30 uur met thee en koek, tijdens de lunchpauze bieden wij een ayurvedisch vegetarische maaltijd aan

Price

95 €

Full Description

Wil je al langer iets voor jezelf doen. De lente is een uitstekende tijd om aan de slag te gaan. Een schoonmaak van lichaam en geest zal hierbij zeker helpen.
We zullen op deze dag een kijk nemen op onze eigen lichaamsconstitutie volgens de ayurveda en deze aan bijpassende oefeningen uit de yoga en meditatie koppelen .
Theorie en praktijk gaan in deze workshop hand in hand. Een diepere kijk op onze eigen levensstijl en bijpassende dieet zal inspirerende ideeën geven over wat je kunt doen om yoga en ayurveda te integreren in je dagelijks leven.
Het is lente – en zo zullen we als extra focus op de reinigende effecten richten die de yoga en ayurveda voor ons kunnen bieden -om te ontgiften en voor een beter en gezonder leven. Deze omvatten: reinigende yoga-oefeningen, reinigende ademoefeningen, Yoga Nidra diepteontspanning, meditatie oefeningen – in theorie en dag zal jou inzicht in je eigen leven, gewoontes en levensstijl geven. Je zal praktijken leren om je lichaam, geest, emoties en geest te reinigen. Aan het eind van de dag kan je deze inzichten mee naar huis nemen samen met praktische adviezen voor jouw dagelijkse leven.
Er zal tijd zijn voor persoonlijke vragen en kort persoonlijk advies.

Tijd: 10 tot 17.30 uur, kosten: € 95, incl. ayurvedische lunch/snack/thee. Docenten: Melco Rasica en Sascha Pfeifer.

Deze workshop is als bijscholing voor yogadocenten door de VYN erkend (6 bijscholingspunten).

Na de workshop houden wij een havan (vedische vuurceremonie) van 18.00 tot 19.00 uur. Deelname ook zonder de workshop mogelijk. Kosten: donatie (€ 5). Wij zullen de Maha Mrit Yunjaya Mantra (helende mantra) zingen.

Overnachting in de accommodatie van Yoga Sadhana is mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.