Status message

This event has expired.

yoga & ayurveda – ons psychische centra (de chakra’s)

Ga met ons op reis en onderzoek door de wereld van de chakra’s. Deze psychische centra in ons lichaam hebben een sterke werking op ons leven, lichaam en geest. Wij gaan door het verbinden van de westerse, de chakra psychologie en Ayurveda individueel aan de slag en verdiepen onze kennis hierover.

Where

Sint Jacobsstraat 8, Vlissingen NL 4381EL
Location Map

Type of Event

  • Workshop

Yoga Styles

Levels

When

Jan 28
2017
10:00 amto17:30 pm

Inloop vanaf 9.30 uur met thee en koek, tijdens de lunchpauze bieden wij een ayurvedisch vegetarische maaltijd aan

Price

95 €

Full Description

winterworkshop yoga & ayurveda – ons psychische centra (de chakra’s)

Ga met ons op reis en onderzoek door de wereld van de chakra’s. Deze psychische centra in ons lichaam hebben een sterke werking op ons leven, lichaam en geest.

In deze workshop krijg je een goede kijk wat yoga en ayurveda over de chakra’s leren, je zult de chakraleer in theorie én praktijk ervaren. Yoga, Yoga Nidra diepteontspanning, ademoefeningen en een meditatie op het reinigen van deze centra (chakra shuddhi) zijn onderdeel van deze dag.

Yoga en Ayurveda onderscheiden verschillende energiecentra in ons lichaam die ons leven beïnvloeden, ons handelen en denken. Een beter begrip van deze centra in relatie tot de guna's en hun werkwijze kan ons inzichten geven in ons functioneren. Door deze inzichten en bijpassende oefeningen kan bewustwoording/meer bewustes handelen plaats vinden en kunnen wij stabiel en gezond blijven in ons lichaam, geest en energiehuishouden.
Wij gaan op deze dag in theorie en praktijk aan de slag om de ervaringen en kennis ook in het dagelijks leven toe te kunnen passen. Onder andere gaan wij door het verbinden van de westerse, de chakra psychologie en Ayurveda individueel aan de slag en verdiepen onze kennis hierover. Via oefeningen en een stuk theorie zoals ook zelfonderzoek krijg je inzichten in jouw eigen leven en functioneren.

Uiteraard hebben wij ook weer een ayurvedische lunch voorbereid, thee en en een ayurvedische snack klaar staan.

Ook zonder ervaring ben je van harte welkom om op onderzoek voor en in jezelf te gaan. Er wordt een reader/lesmateriaal uitgegeven zodat je zeker de opgedane kennis ook schriftelijk mee naar huis kan nemen.

Tijd: 10 tot 17.30 uur, kosten: € 95, ayurvedische lunch/snack/thee. Docenten: Melco Rasica en Sascha Pfeifer

Deze workshop is als bijscholing voor yogadocenten door de VYN erkend (6 bijscholingspunten).

Overnachting in het retraitecenter is mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden: