Status message

This event has expired.

Yoga & Ayurveda - lichamelijke energieën en lagen van ons lichaam en geest

Yoga & Ayruveda
- workshop met yoga, ayurveda en ayurvedisch eten

Inhoud: volgens de yoga- & ayurvedaleer omvat ons lichaam en geest verschillende delen oftewel omhulsels (genoemd de kosha’s).

Where

Sint Jacobsstraat 8, Vlissingen NL 4381EL
Location Map

Type of Event

  • Workshop

Yoga Styles

Levels

When

Sep 24
2016
10:00 amto17:30 pm

inclusief ayurvedische lunch, thee en snack

Price

95 €

inclusief ayurvedische lunch, thee en snack

Full Description

Yoga & Ayruveda
- workshop met yoga, ayurveda en ayurvedisch eten

Wij gaan in deze workshop de kennis en ervaring uit de eerste workshop herhalen en verdiepen. Ook zonder de eerste workshop te volgen, kan je dit tweede deel volgen.

Je krijgt in deze workshop een nog betere kijk en beter begrip van jouw individuele lichamelijke en geestelijke constitutie om adviezen mee naar huis te nemen.

Verschillende oefeningen uit de yoga zullen je diepe inzichten geven over de opbouw van jouw lichaam en geest, de energieën in jezelf. Een beter begrip van jouw dagelijks functioneren zal je helpen, de hier geleerde dingen in het alledaagse leven toe te passen.

Theorie en praktijk gaan hand in hand en er is genoeg ruimte voor individuele vragen. Uiteraard wordt ook bij deze workshop een lekkere ayurvedische lunch aangeboden zoals ook een ayurvedische snack inclusief thee.

Er wordt een reader/lesmateriaal uitgegeven zodat je zeker de opgedane kennis ook schriftelijk mee naar huis kan nemen.

Tijd: 10 tot 17.30 uur, kosten: € 85, ayurvedische lunch/snack/thee. Docenten: Melco Rasica (Yoga, Ayurveda en Vedanta) en Sascha Pfeifer (Yoga, meditatie en psychologie).

Erkent als bijscholing voor yogadocenten door de VYN (6 bijscholingspunten).

...je kan in het retraitecenter overnachten. Wij hebben genoeg plaats voor deelnemers in het appartement boven de yogaschool. Vraag naar de mogelijkheden:

...aansluitend aan de workshop houden wij een havan (vedische vuurceremonie) en zullen de Maha Mrit Yunjaya Mantra chanten.

WELKOM!

Een ander onderwerp zal begin 2017 behandelt worden met de focus op: yoga, ayurveda & de chakra's.