Status message

This event has expired.

yoga retreat Andalusia, South of Spain

Geniet van de dagelijks yogalessen (combinatie van Critical Alignment Yoga en Hatha Yoga) en laat je verwennen met heerlijke vegetarische maaltijden en tussendoortjes.
We hebben een unieke yogaruimte tot onze beschikking, volledig gemaakt van natuurlijke materialen en met een prachtig uitzicht op de omringende vallei.

Where

Camino Ardalejos 7, Alhaurin el Grande Malaga, ES 29120

Type of Event

  • Retreat

Yoga Styles

Levels

When

May 20 to
May 27
2016
14:30 pmto11:30 am

"Weggaan om thuis te komen"
Je kent vast wel het heerlijke vakantiegevoel, dat je zintuigen optimaal lijken te werken, de energie voluit stroomt en je met een heldere blik naar je leven kunt kijken. Misschien dat het je inspireert om nieuwe activiteiten te ondernemen. Misschien kom je tot het inzicht dat het goed is zoals het

Price

850 €

including: • 10 yoga lessons • 7 nights in nice decorated bell tents • all vegetarian meals

excluding: • flight • transfer (± € 40,-) • travel or cancellation insurance

dutch spoken

Full Description

docenten: Bianca van der Werf & Claudia Schmidt

"Weggaan om thuis te komen"
~ Geertje Couwenbergh ~

Je kent vast wel het heerlijke vakantiegevoel, dat je zintuigen optimaal lijken te werken, de energie voluit stroomt en je weer met een heldere blik naar de status van je huidige leven kunt kijken. Misschien dat het je inspireert om nieuwe activiteiten te ondernemen. Misschien kom je tot het inzicht dat het goed is zoals het is. En besef je hoe wonderlijk je bestaan is!

Geniet dagelijks van verschillende yogalessen en laat je verwennen met heerlijke vegetarische maaltijden en tussendoortjes. We hebben een unieke yogaruimte tot onze beschikking, volledig gemaakt van natuurlijke materialen en met een prachtig uitzicht op de omringende vallei.
's Ochtends en 's middags zullen we hier de themalessen verzorgen op het gebied van yoga, meditatie en pranayama. De vorm van yoga die wij geven is een combinatie van Critical Alignment Yoga en Hatha Yoga.

Naast de yoga is er nog voldoende tijd om van de omgeving te genieten, een boek te lezen in je hangmat of te relaxen in het zwembad. Op verzoek kunnen we een heerlijke massage behandeling voor je regelen.

Je verblijft gedurende de week in een ruime 2/3-persoons canvas bell tent, voorzien van comfortabele bedden.

Ervaar hoe een week lang yoga, plezier, lekker en gezond eten in een rustgevende ambiance je voedt met nieuwe energie, zowel lichamelijk als geestelijk.