Status message

This event has expired.

Yoga Retreat met Astrid en Caroline

Programma : dagelijks ontbijt, brunch, diner, twee yogalessen per dag, en diverse leuke uitstapjes zoals de de trommelaars van Beneras, een avond Ibiza stad, Wandeling Portinax, bezoek aan de Hippy markt, paella avond.

Where

Villa Matro326711
Gelegen op een heuvel, uitkijkend op de D'Atazaró vallei in San, Santa Eularia, Ibiza Ibiza, ES

Type of Event

  • Retreat

Yoga Styles

Levels

When

May 16 to
May 23
2015
02:00 amto11:00 am

Op het bijzondere, hippy en trendy Ibiza ligt in de omgeving van Eularia, de mooie rustieke Villa Matro, gelegen op een heuvel, uitkijkend op de D’Atazaró vallei in San Carlos.
Bij Villa Matro kun je heerlijk relaxen aan een groot privé zwembad en de stranden van Es Cana, Cala Pada, Es Figueral en Cala Boix zijn dichtbij.

In de villa kunnen tien personen verblijven in 5 tweepersoonskamers (twee kamers met tweepersoonsbedden, 3 kamers met twee éénpersoonsbedden. Verder zijn er vier badkamers in dit huis, waaronder 1 met jacuzzi.

We bieden je een week aan met yoga, overheerlijke Spaanse maaltijden inclusief drankjes, gastvrijheid en als extra nemen je mee naar een aantal hotspots op Ibiza.

Programma : dagelijks ontbijt, brunch, diner, twee yogalessen per dag, en diverse leuke uitstapjes zoals de de trommelaars van Beneras, een avond Ibiza stad, Wandeling Portinax, bezoek aan de Hippy markt, paella avond.

Price

955 €

Prijs is inclusief verblijf, 2 yogalessen per dag, eten en drinken, exclusief vlucht en reis- en annuleringsverzekering

Full Description

Ibiza Retreat data: 16 t/m 23 mei 2015
Op het bijzondere, hippy en trendy Ibiza ligt Villa Matro, gelegen op een heuvel, uitkijkend op de D’Atazaró vallei in San Carlos. Een villa waar je heerlijk kunt relaxen aan een groot privé zwembad. De stranden van Es Cana, Cala Pada, Es Figueral en Cala Boix zijn dichtbij.
De week zal bestaan uit fijne yogalessen, overheerlijke maaltijden en drankjes, gastvrijheid en als extra nemen je mee naar een aantal hotspots op Ibiza.
De yogalessen tijdens dit retreat worden gegeven door twee yogadocenten met een combinatie van diverse yogastijlen.

Programma : dagelijks ontbijt, brunch, diner, twee yogalessen per dag, en diverse leuke uitstapjes zoals de trommelaars op Benirras Beach, een avond Ibiza stad, wandeling Portinax, bezoek aan de Hippy markt, paella avond.
We bieden je dit alles aan voor €955,– per persoon
Inclusief ontbijt, brunch, diner, koffie, thee, verblijf, yogalessen, uitstapjes, vervoer per auto vanaf en naar het vliegveld, badhanddoeken en bedlinnen. Maximaal aantal deelnemers: 8

Exclusief vlucht, welke je nu op Transavia kunt boeken voor ca €200,– vanaf Amsterdam.
Info en aanmeldingen: