Status message

This event has expired.

Yoga, sport, gezondheid & de kracht van de seizoenen

In deze week groei je in je eigen yoga beoefening. Je vindt een verdieping in je kracht en souplesse.
Jozijn Hogendoorn, de yogadocent, gaat in op de verschillende aspecten van yoga en sport. Zoals de anatomie in de houdingen, de kracht van de seizoenen en het intensiveren van je vitale energie. Zowel op lichamelijk als ook op metaal vlak worden de yogahoudingen optimaal geïntensiveerd.

Where

Villa Darsena1225778
Via Luca della Robbia, 7, Balestrate Sicilia, IT
Location Map

Type of Event

  • Retreat

Yoga Styles

Levels

When

Sep 12 to
Sep 19
2015
12:15 pmto12:15 pm

Price

625 €

Prijs is inclusief yogalessen, ontbijt en diner, verblijf.
Prijs is exclusief vliegreis, transportkosten, massages en excursies.

Full Description

De prachtige mediterrane villa staat op het strand in de buurt van het dorp Balestrate. Een kleine badplaats aan de noordelijke kust van Sicilië.
De villa is ingericht voor een groot gezelschap en heeft een heerlijk terras om buiten met z’n allen te eten. Je kijkt direct over het mooie en fijne zandstrand naar de blauwe Tyrreense Zee. De gezellige en ruime slaapkamers hebben singel en tweepersoonsbedden.

Het programma bestaat uit 2x per dag yoga, daarnaast is er veel ruimte voor sport en ontspanning. Zoals bijvoorbeeld een heerlijke massage, die wordt gegeven door Jozijn. De villa is gelegen in een prachtige omgeving, zo zijn er in de buurt een aantal interessante plaatsen zoals Castellammare del Golfo, Scopello, San Vito lo Capo, Erice, Trapani, Segesta.

Marèn van Duuren is met haar bedrijf Tasty Business mee op deze reis. Zij verzorgt naast het ontbijt, iedere dag weer een grandioos diner. Naast eigen recepten, maakt ze gebruik van streekproducten en combineert ze met zowel vegetarische als ook vlees- en of visgerechten.