Status message

This event has expired.

YOGA WEEKEND RETREAT - Österlen, Sverige

Mia tager dig med til sit elskede Sverige, til det smukke og helt specielle ‘Österlen’, beliggende i det sydøstlige hjørne af Skåne. Vi bor og laver yoga på ‘Östangård’. En skøn gård med ro og afslapning som tema. Om sommeren bliver gården brugt som Bed & Breakfast med en lækker sommerrestaurant, hvor maden er baseret på lokale og økologiske råvarer. Under retreatet har vi hele Östangård til rådighed og vi bliver de eneste der bor på gården.

Where

Kvarnby, Borrby Borrby, SE 276 36

Type of Event

  • Retreat

Yoga Styles

Levels

When

Oct 2 to
Oct 4
2015
15:00 pmto13:00 pm

Price

3,950 kr.

ink. ophold i dobbeltværelse, mad & snacks og yogaundervisning,

Full Description

MAD
Maden serveres på gården og er lavet af Marie-Louise Albinsson som laver mad til eksklusive yoga retreats i Sverige, Frankrig og på Mallorca. Hun baserer sin mad på lokale, økologiske råvarer og serverer oftest vegetariske retter. Hvis du har allergi eller har særlige ønsker til maden, så tilpasser vi maden til dig. Der bliver serveret morgenmad, frokost, snacks og middag.

AKTIVITETER
Der er mulighed for at vandre, cykle eller gå ture eller og selvfølgelig: bare være. Gården har 6 cykler til rådighed. Og der er en kortere gåtur på ca 2 km til hav og strand.

DATO
Fredag 2. oktober – Søndag 4. oktober 2015.

DELTAGERE
– Der er maks 12 deltagere

PRIS
Pris inkluderer yoga & mindfulness undervisning, ophold i dobbeltværelse, morgenmad, frokost, eftermiddags snacks og middag.
– Ophold i dobbeltværelse: 3950 kr

IKKE INKL.
Transport til Österlen,
Ev. aktiviteter.

PRAKTISK INFO.
Ca tid fra København City til Österlen: 1,5 time i bil.
Mulighed for at koordinere fælles kørsel mellem deltagerne.

LÆS MERE PÅ FACEBOOK.
1617610475151641/

KONTAKT & TILMELDING.
Mia Mourier
mail: /> tlf: 29782545

Underviser: Mia Mourier
“Jeg er dybt fascineret af yoga og yogafilosofiens tusindårige lærdom og viden, men på yogamåtten er jeg kun optaget af hvordan yogaen virker her og nu. I din og min krop. Jeg underviser med stor respekt for deltagernes kroppe samt ud fra min egen oplevelse af hvad yoga kan gøre for kroppen.

Min dybdegående viden om yoga og stillinger og bevægelsers effekt på kroppen er baseret på mange års træning (løb, cykling og svømning på elite niveau) samt mange timer på yogamåtten.

Jeg underviser med ydmyghed og respekt for den enkelte yoga-deltager, hvad enten deltageren kommer specifikt for at dyrke yoga eller for at få et åndehul i en travl hverdag. I yogalokalet skaber jeg et rum af ro og tillid, hvor vi kan opleve tilfredshed og glæde af yoga.”